Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi afacerişti constănţeni vor ridica un bloc pe șoseaua Mangaliei

ro

31 Oct, 2014 00:00 4128 Marime text
Primăria Constanţa a emis, pe data de 28 octombrie, certificatul de urbanism nr. 3379 pentru societatea Cupa International SRL, constând în „Construire imobil P+5 - 6 etaje - locuinţă“, pe șoseaua Mangaliei nr. 11.
 
„Pentru că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (PUG) din punct de vedere al caracteristicilor parcelelor, amplasarea de construcţii noi pe parcele neocupate se va face pe baza de PUZ 2. Oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un plan urbanistic zonal elaborat în condiţiile art. 32 din Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului cu modificările şi completările ulterioare“, se arată în actul eliberat de municipalitate.

 Din datele Registrului Comerţului

 Cupa International SRL are sediul social municipiul Constanţa, Piaţa Agroalimentară Tomis III. Capitalului social subscris este de 2.000 de lei, integral vărsat, compus din 200 de părţi sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Dumitru Cuşu, născut în anul 1955, în Săcele, şi Daniel Pandele, născut în anul 1964, în Constanţa. Fiecare asociat deţine câte 100 de parţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Administratorul societăţii este Daniel Pandele. Activitatea principală a societăţii se referă la „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“. Dumitru Cuşu este cunoscut mai ales datorită restaurantului său, Vraja Mării. Pe de cealaltă parte, Daniel Pandele este patronul Doraly Mall.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii