Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi administratori ai OIL Terminal au fost revocaţi

ro

18 Oct, 2012 01:00 2704 Marime text
Oil_-_Oil_terminal_sediu_1.jpgAdunarea Generală a Acţionarilor companiei OIL Terminal s-a reunit ieri la sediul societăţii.

În urma şedinţei de ieri, doi dintre administratori au fost revocaţi din funcţie. Este vorba despre Johann Negrea şi Dumitru Virgil Orlandea. În locul lor, Consiliul de Administraţie al OIL Terminal are doi noi membri. Este vorba despre Mara Daniela Calistra şi Cristian Drăgan, care vor îndeplini această funcţie până la numirea noilor administratori de către Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, în condiţiile prevăzute de OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

AGA a aprobat criteriile şi obiectivele de performanţă ale directorului general, dar şi încheierea unui contract de asistenţă juridică pentru activitatea desfăşurată de Direcţia Comercială. În cadrul şedinţei de ieri s-a aprobat şi încheierea unor contracte de închiriere având ca obiect rezervoarele R 18 şi R 21, dar şi resursa financiară necesară pentru derularea procedurilor de recrutare şi plasare de personal de conducere în cuantum de maxim 50.000 de euro.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii