Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA Constanţa - Cristian Carsium Moldovanu nu are calitatea de suspect sau de inculpat în niciun dosar

ro

10 Apr, 2015 00:00 3216 Marime text
Cristian Carsium Moldovanu nu are calitatea de suspect sau de inculpat în niciun dosar al DNA
 
În contextul unor informaţii recent apărute în presă, potrivit cărora Cristian Carsium Moldovanu ar fi cercetat de procurorii DNA Constanţa într-un dosar, cotidianul ZIUA de Constanţa a solicitat Direcţiei Naţionale Anticorupţie un punct de vedere cu privire la aceste date. În consecinţă, DNA Constanţa susţine: „Cristian Carsium Moldovanu, fost director al SN Aeroportul «Mihail Kogălniceanu» Constanţa SA, nu are calitate de suspect sau de inculpat în niciun dosar al DNA“.

Reamintim că, pe data de 30 martie, în Ziuanews.ro a fost publicat un articol în care se menţiona: „Cristian-Carsium Moldovanu, fost director al SN Aeroportului Internaţional «Mihail Kogălniceanu» Constanţa SA (AIMKC), este cercetat în prezent de către DNA Constanţa. Verificările procurorilor DNA vizează unele contracte de închiriere şi de operare în condiţii total defavorabile aeroportului, prejudiciind astfel instituţia cu sume mari de bani“. Contactat telefonic la acea dată, Cristian Moldoveanu a declarat: „Nu am primit nimic de la DNA până acum. Nu-mi amintesc de acest contract“.

Citește și:

UPDATE. Ziuanews.ro
Fostul director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Cristian Moldovanu, a intrat în vizorul DNA pentru închirieri ilegale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii