Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizia de Pază a lui Giurcă îşi lărgeşte sfera de influenţă

ro

10 Aug, 2011 00:00 7582 Marime text
cap_6.jpgPotrivit hotărârii nr. 12 din 29 iunie a.c., Direcţia de Pază condusă de Lucian Titi Giurcă şi care are sediul social în Constanţa, Aleea Magnoliei, îşi deschide un nou punct de lucru.

Decizia survine la câteva luni după ce, în luna martie a acestui an, se înfiinţa Divizia Logistic SRL Constanţa, una dintre firmele în care este asociat Divizia de Pază SRL-ul şi care are ca obiect de activitate, pe lângă cel principal, de „întreţinere şi reparaţie a autovehiculelor" - „comerţul cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei". Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial al României de ieri. Astfel, SC Direcţia de Pază SRL îşi înfiinţează un punct de lucru în judeţul Tulcea pentru o perioadă de cinci ani. Sediul firmei va fi în localitatea Teliţa şi funcţionează începând cu 1 iulie.

Contactat telefonic, şeful Direcţiei de Pază spune că a fost necesară deschiderea unui punct de lucru în judeţul vecin Constanţei datorită contractelor care au fost încheiate cu câţiva agenţi economici din zonă, dar şi perspectivei care pare să le fie favorabilă. „Divizia deja funcţionează, se fac angajări, va fi nevoie de 60 de angajaţi pentru ca punctul de lucru să poată funcţiona. Doi angajaţi de la Constanţa vor fi responsabili cu buna desfăşurare a activităţii din Tulcea, dar nu se vor muta acolo. Doar vor verifica activitatea", spune Ghiurcă.

Punct deschis la Braşov, închis după câteva luni

diviziadepaza-LucianGiurca.jpg

Tot în luna martie, mai exact din 1 martie a acestui an, SC Divizia de Pază SRL, al cărei unic asociat este Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, îşi închidea un punct de lucru, deschis în luna decembrie 2010 la Braşov. Într-o ediţie anterioară relatam că, pe 20 decembrie 2010, SC Divizia de Pază şi-a înfiinţat un punct de lucru la Braşov, cu sediul pe bulevardul Eroilor nr. 17, mai exact în sediul clădirii SC Modarom SCM (Societate Cooperativă Meşteşugărească). Directorul Titi Lucian Giurcă ne-a declarat, la momentul respectiv, că Divizia de Pază avea la Braşov 130 de agenţi de pază, angajaţi din localitate. În ceea ce priveşte sediul ales, în clădirea Modarom, Giurcă a afirmat că a fost un fel de schimb pe schimb, Modarom-ul punându-le la dispoziţie un spaţiu ca să-şi deschidă punct de lucru, Divizia oferind la schimb pază. Referitor la decizia de închidere a punctului de lucru de la Braşov, Giurcă susţine că a închis „taraba" pentru că a fost reziliat contractul care susţinea activitatea firmei în acel oraş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii