Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Silvică Constanţa îşi înnoieşte parcul auto (document)

ro

25 Sep, 2015 00:00 2771 Marime text
Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva, prin Direcţia Silvică Constanţa, lansează organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Achiziţie autoturism de oraş“.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare numărul 163042 din 23.09.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată fără TVA a achiziţiei va fi de 60.000 de lei.
Durata contractului este de 75 de zile de la data atribuirii.
Societăţile interesate de acest contract vor depune ofertele de participare până pe data de 14.10.2015, ora 9.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 10.00.
 
Valoarea garanţiei de participare este de 1.100 de lei.
Persoanele cu funcţii de decizie responsabile de atribuirea contractului sunt: ing. Bogdan Ion, ec. Carmen Răduş, consilier juridic Mariana Buzoianu, Maria Stamate şi Daniela Costache.

Ce dotări va avea automobilul

Automobilul va avea o capacitate cilindrică de maximum 1500 cm³, putere maximă de 79 KW, va funcţiona pe motorină şi va avea un consum urban/extra/mediu de maximum 5.3/4/4.4 l/100 km.
La acestea se adaugă cutia de viteze manuală - 6+1 viteze, volumul rezervorului, de minimum 50 de litri, şi volumul portbagajului, de minimum 205 litri.
Automobilul va avea banchetă de trei locuri (rândul 2) rabatabilă şi fracţionabilă, banchetă de două locuri (rândul 3) rabatabilă, aer condiţionat, computer de bord, volan reglabil pe înălţime, geamuri electrice faţă şi spate, scaun şofer reglabil, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie, radio CD cu satelit de comandă pe volan, USB, Bluetooth, sistem de navigaţie şi multimedia cu ecran tactil, ştergător lunetă, retrovizoare exterioare cu reglaj electric şi degivrante, jante de aluminiu 16, direcţie asistată hidraulic, geamuri custode pivotante, bare de pavilion longitudinale, faruri de zi, proiectoare de ceaţă, roată de rezervă de dimensiuni normale, cinci uşi şi baghete laterale de protecţie.
Potrivit caietului de sarcini, câştigătorul contractului va asigura service şi piese de schimb, atât în perioada de garanţie, cât şi în cea postgaranţie, cu personal specializat, pentru o perioadă de zece ani de la livrare.
Mai mult, în cazul unei defecţiuni acoperite de garanţie, ofertantul va trebui să asigure gratuit depanarea/tractarea autovehiculului la cel mai apropiat centru service.
Autoturismul va fi însoţit de carte/carnet de service elaborat de producător, în care vor fi precizate numărul, felul şi periodicitatea reviziilor tehnice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii