Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia de Sport şi Tineret Constanţa închiriază câteva terenuri pe care le deţine! Cât costă să ai un spaţiu comercial la Sala Sporturilor?

ro

21 Oct, 2016 00:00 3021 Marime text
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa a publicat recent mai multe anunţuri publice pentru închirierea unor spaţii cu destinaţie comercială pe care le deţine. Astfel, potrivit licitatiapublica.ro, DJST doreşte să închirieze trei spaţii pe care le deţine. Este vorba despre spaţiul amplasat lângă incinta Sălii Sporturilor, bulevardul Tomis nr. 102 - 104, cu o suprafaţă de 52,97 mp, un teren de 101 mp aflat lângă incinta Sălii Sporturilor, în anexa sălii, şi un spaţiu de 208 mp aflat în administrarea DJST Constanţa, situat în aceeaşi zonă.
 
Potrivit caietelor de sarcini depuse de DJST, nu sunt precizate date despre ora şi locul depunerii şi deschiderii ofertelor, singura precizare fiind faptul că ofertanţii îşi vor depune dosarele la Registratura DJST, unde se va face şi deschiderea ofertelor, pe data de 20 octombrie. Primele două terenuri care sunt publicate la licitaţie se închiriază cu un tarif minim acceptat de 5,5 euro/mp/lună, în timp ce ultimul teren, de 208 mp, se închiriază la un tarif minim acceptat de 11,40 euro/mp/lună. Plata chiriei se va face în lei, la cursul BNR de la data facturării, anticipat pentru luna următoare pe baza facturării emise de locator până la data de 15, termenul-limită pentru plata chiriei fiind ultima zi a lunii în curs.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii