Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia de Drumuri şi Poduri Constanţa cheltuieşte peste 400.000 de euro! Ce intenţionează să cumpere

ro

11 Oct, 2016 00:00 2186 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA intenţionează să achiziţioneze mai multe tipuri de piese de schimb şi servicii de reparaţii utilaje pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.
 
Astfel, CNADNR a lansat anunţul pentru procedura de licitaţie deschisă sau restrânsă care se va desfăşura prin mijloace electronice pentru contractul „Achiziţie piese de schimb şi reparaţii utilaje“ - trei loturi, potrivit licitatiapublica.ro. Valoarea de achiziţie pentru cele trei loturi sunt se ridică la suma de 1.795.456,70 de lei (fără TVA) - 402.325,21 de euro), astfel: Lot I - „Piese de schimb şi reparaţii utilaje dotate cu instalaţie de ridicat“ - 227.673,75 de lei, Lot II - „Piese de schimb şi reparaţii utilaje MAL (maşini autopropulsate pentru lucrări)“ - 1.287.985,95 de lei şi Lot III - „Piese de schimb şi reparaţii echipamente“ - 279.797,00 de lei.
 
Durata contractului este de 12 luni de la data atribuirii acestuia. Pentru a se înscrie la licitaţie, firmele interesate trebuie să depună o garanţie de 3.415 lei pentru Lotul I, de 12.880 de lei pentru Lotul II şi de 4.197 de lei pentru Lotul III. De asemenea, se va depune o garanţie de bună execuţie de 10% din valoarea de contract acceptată, fără TVA.
 
Ofertanţii trebuie să prezinte, pentru fiecare lot în parte, la solicitarea CNADNR, documente edificatoare care confirmă neîncadrarea în situaţiile prevăzute la articolul 164, precum cazierul judiciar al operatorului economic şi al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, aşa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC / actul constitutiv.
Cine are putere de decizie în cadrul licitaţiei?
Persoane cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, precum şi persoanele din cadrul autorităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire sunt: ing. Marin Dima - director regional, ec. Roxana Alexe - director economic şi comercial, ing. Gabriela Tudor - director adjunct mentenanţă, ing. Nicolae Marcu - şef Departament Investiţii, ing. Iulian Rădulescu - şef Departament Mentenanţă, ing. Adrian Bunghez - Serviciul Tehnic, lucrări de artă şi CTE, cu preluare de atribuţii şef Serviciul de Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei, ing. Victoraş Andrei - Serviciul Mecanizare, ing. Daniel Dumitrescu - Serviciul Mecanizare, Ing. Teodora Chirică - şef Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei, Adrian Tisa - Serviciul Juridic, Andreea Enache - Serviciul Juridic, Cristina PătrănoiuMunever Emirali - şef Serviciul Contabilitate, Emre Reşit - şef Serviciul Financiar, Salarizare şi CFP şi Doina Satarpele - Serviciul Financiar, Salarizare şi CFP.
 
Pentru fiecare lot, CNADNR a stabilit mai multe cerinţe specifice pe care firmele interesate le pot consulta în caietul de sarcini al licitaţiei. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 11 noiembrie 2016, ora 15.00, iar data-limită pentru primirea ofertele sau a cererilor de participare este 14 noiembrie, ora 16.00. Pentru a fi eligibile, firmele trebuie să îşi menţină oferta cel puţin 120 de zile de la termenul-limită de primire. Ofertele vor fi evaluate cel mai târziu până pe 9 decembrie 2016, ora 18.00.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii