Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deţinuţii vor simţi spiritul Crăciunului Penitenciarul Poarta Albă cumpără zece brazi artificiali, instalaţie şi globuleţe (documente)

ro

16 Dec, 2016 00:00 2789 Marime text
Condamnaţii care îşi ispăşesc pedeapsa la Poarta Albă vor simţi în acest an sărbătorile de iarnă, deoarece reprezentanţii Penitenciarului le pregătesc deţinuţilor surprize. Astfel, în această iarnă, condamnaţii vor avea parte de brazi frumos împodobiţi, după ce Penitenciarul a lansat anunţul public pentru cumpărarea directă a zece brazi artificiali de 1,8 m înălţime şi a decoraţiunilor specifice pentru aceştia.
 
Astfel, potrivit anunţului publicat pe licitatiapublica.ro, Penitenciarul va cumpăra zece brazi artificiali cu suport, de 1,8 m, la o valoare estimată de 2.500 de lei, fără TVA. Livrarea se va face la sediul Penitenciarului Poarta Albă, în mod gratuit, iar plata va fi efectuată prin ordin de plată, la 30 de zile.
Ofertele de preţ se vor transmite la achizitii.ppalba@anp.gov.ro până la data de 16.12.2016, ora 8.00. Ofertele primite după data şi ora respectivă nu vor fi luate în considerare. Atât marfa, cât şi factura se vor trimite în urma unei comenzi telefonice ferme, după deliberarea de pe SEAP. Produsele se vor livra în intervalul orar 7.30 - 14.30.
 
Criteriul aplicat în desemnarea câştigătorului va fi preţul cel mai scăzut al valorii totale a ofertei. În urma ofertării, autoritatea contractantă va contacta ofertantul cu preţul cel mai scăzut pentru a putea fi urcat în SEAP, urmând a se face achiziţia din catalogul online. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 16 decembrie 2016.
 
Pentru achiziţia de decoraţiuni, Penitenciarul Poarta Albă a lansat un nou anunţ pentru achiziţie prin cumpărare directă de instalaţie de brad cu 200 de beculeţe - 20 de bucăţi, 300 de globuleţe, 75 de bucăţi de beteală şi zece vârfuri de brad în formă de stea. Valoarea estimată a contractului este de 1.270 de lei fără TVA. Ofertele de preţ se vor transmite la achizitii.ppalba@anp.gov.ro până la data de 16.12.2016, ora 8.00. Ofertele primite după data şi ora respectivă nu vor fi luate în considerare.
 
Criteriul aplicat în desemnarea câştigătorului va fi preţul cel mai scăzut al valorii totale a ofertei. Produsele ofertate vor fi livrate la sediul Penitenciarului Poarta Albă în mod gratuit. Atât marfa, cât şi factura se vor trimite în urma unei comenzi telefonice ferme, după deliberarea de pe SEAP. Produsele se vor livra în intervalul orar 7.30 - 14.30.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţurile publicate de Penitenciarul Poarta Albă pentru achiziţia de brazi artificiali şi decoraţiuni specifice pentru aceştia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii