Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Deschide usa, crestine!" la Colegiul Economic Mangalia (galerie foto)

ro

12 Dec, 2009 00:38 2795 Marime text
colindatori.jpgColegiul Economic Mangalia a găzduit manifestarea „Deschide uşa, creştine!", derulată în cadrul ariei curriculare Limbă şi comunicare. Cu aceasta ocazie, elevii au prezentat un program variat, care le-a evidenţiat valorile artistice interpretative (grupuri de colindători, în engleză şi română), dar şi pe cele vizând competenţele informaţionale (prezentări în Power-Point) sau lingvistice (lecturi şi traduceri din engleză şi franceză).

Totodată, au fost înmânate diplomele câştigătorilor unui concurs, „Fibre textile", iniţiat de membrii catedrei de tehnologie. Activitatea s-a încheiat cu audierea unor piese muzicale pe tema Crăciunului, toţi participanţii bucurându-se, apoi, de dulciurile variate oferite, ca simbol al „Cornului abundenţei".

Tot în aşteptarea sărbătorii de Crăciun au fost realizate pe holurile colegiului panouri tematice: un panoul francofon conţinând pliante, desene, afişe şi obiceiuri de Crăciun ale francezilor şi un panou cu felicitări de Crăciun realizate din materiale textile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii