Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Eduard Martin va fi tată Moştenitoarea imperiului Martin se va naşte în luna noiembrie

ro

01 Oct, 2012 01:00 11165 Marime text
mostenitoarea_imperiului_martin_-_Eduard_Martin_1_copy.jpgDupă îndelungi căutări, deputatul Eduard Martin şi-a găsit în sfârşit liniştea alături de femeie vieţii sale, o persoană deosebită, cu care împarte bune şi rele de un an de jumătate. Dovada faptului că există suflete pereche, care se găsesc în cele din urmă, este decizia celor doi de a avea împreună un copil. „Iubita mea este o femeie aparte, acesta este şi motivul pentru care mi-am dorit un copil cu ea", a mărturisit parlamentarul. Deputatul şi iubita sa, vor deveni părinţii unei fetiţe în luna noiembrie. Micuţa „scorpioancă" va fi cu siguranţa răsfăţata familiei şi al doilea nepot al fostului prefect de Constanţa, Gheorghe Martin.

Deputatul a mai fost căsătorit dar cu siguranţă acest lucru nu-l va împiedica să facă din nou pasul spre altar, dacă va simţi că e nevoie de legitimarea relaţiei sale cu mama micuţei. Cert este faptul că fraţii Dumitru şi Gheorghe Martin se pot retrage încet-încet din bussines-uri, pentru că din urmă vin nepoţii. Chiar dacă va deveni tătic, Eduard este unul vânaţi burlaci, cu o avere pe măsura ochilor pe care îi atrage. Pe 15 iunie anul curent, el a confirmat în scris că este proprietarul a cinci terenuri intravilane dobândite în perioada 2008-2011 (n.r. - primul este donaţie, iar celelalte cumpărate, acestea fiind situate în municipiul Constanţa sau în Mamaia), precum şi a patru apartamente (n.r. - unul este donaţie, iar ultimele două au fost achiziţionate în anul 2011, locaţiile preferate fiind tot Constanţa şi Mamaia).

 mostenitoarea_imperiului_martin_-_Eduard_Martin_2.jpg

Deputatul social-democrat se poate mândri cu un parc auto divers, în care se regăsesc trei motociclete, un ATV şi un Jeep, acesta din urmă având anul de fabricaţie 2009. În perioada 2001-2005, Martin jr. a fost tentat să-şi achiziţioneze diverse bijuterii din aur, fiind estimate la 54.000 lei. Tot din ultima sa declaraţie de avere reiese faptul că în 2011 Eduard Martin şi-a vândut o motocicletă pentru suma de 3.900 euro. Unul dintre cele mai aglomerate capitole din declaraţia de avere este cel al conturilor şi depozitelor bancare deschise în perioada 2005-2012, care numără 14 conturi curente în lei şi euro, precum şi două depozite bancare, unul dintre ele fiind deschis în acest an. Dispunând de bani mulţi, social-democratul a achiziţionat obligaţiuni la Fondul de Investiţii Simfonia 1, dar a şi acordat două împrumuturi în nume personal altor două societăţi. În schimb, până în anul 2014, Martin jr. va trebui să achite o datorie de 180.000 lei. Cât priveşte veniturile sale de anul trecut, deputatul Eduard Martin a încasat 2.714.253 lei, bani obţinuţi din dividende, restituiri de împrumuturi, indemnizaţia de deputat şi recompensarea prestaţiilor sale în calitate de consilier la două societăţi comerciale. La obţinerea celui de-al doilea mandat de deputat, averea lui Martin consta în: un teren intravilan, un apartament, trei motociclete şi un ATV, bijuterii în valoare totală de 34.000 lei, şase conturi bancare în lei şi euro, patru împrumuturi substanţiale făcute în nume personal unor firme private, dar şi datorii în euro şi lei pe care a trebuit să le achite până în anul 2010. Şi totul în condiţiile în care veniturile sale din anul fiscal 2007 s-au ridicat la 964.074 lei, bani provenind din aceleaşi surse.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii