Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delfinii au reusit sa tina spectatorii cu sufletul la gura

ro

21 Jun, 2010 03:47 2287 Marime text
cap_11.jpgAtât constănţenii, cât şi turiştii aflaţi pe litoral s-au putut bucura sâmbătă de prima demonstraţie cu public a noilor vedete „adoptate" cu mare drag de Delfinariul Constanţa.

Zeci de persoane au aşteptat cu sufletul la gură să înceapă spectacolul, mai ales cei mici, care erau nerăbdători să îi vadă pe cei trei „poznaşi". Cel mai interesant moment a fost atunci când publicul a asistat, pentru prima dată, la controlul medical al delfinilor.

Chen-Chen, Pei-Pei şi Ni-Ni au fost, spre deliciul publicului, aşa cum era de aşteptat. Cea care a reuşit să fie în mijlocul atenţiei, atrăgând de altfel toate aplauzele publicului, a fost Chen-Chen, care a dorit să iasă „în faţă" prin cele mai interesante jonglerii. Pe ritmul muzicii, aceasta a cântat ca o adevărată artistă, a făcut pluta, o dublă săritură, dar a şi arătat că ştie să salute politicos, ca o adevărată domnişoară. În câteva cuvinte, a vrut să arate că şi-a luat din în serios rolul de lider. „La cum fredonează melodiile, Chen-Chen ar putea câştiga cu succes trofeul de la Festivalul de la Mamaia", a spus, râzând, în timpul spectacolului, unul dintre instructori. Pei-Pei şi Ni-Ni, pe parcursul demonstraţiei, au înotat „ţanţoşi" în bazin, îndrumaţi de dresori, fără a băga prea mult în seamă spectatorii.

delfinariu1.jpgMai mult decât atât, dresorii au invitat în timpul demonstraţiei un băieţel din public pentru a se juca cu Chen-Chen, aceasta fiind extrem de prietenoasă şi jucăuşă.

Din păcate pentru cei care au aşteptat nerăbdători prima demonstraţie a delfinilor, aceasta a durat doar zece minute. Instructorii au promis însă, că atunci când delfinii se vor acomoda în totalitate, aceştia vor ţine un adevărat spectacol plin de surprize. Până la acel moment însă, constănţenii vor putea lua parte la câte două demonstraţii pe zi, la ora 15.00 şi la ora 19.00. Preţul biletelor a rămas neschimbat, 14 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru copii.

Trebuie precizat faptul că nici o oficialitate din partea autorităţii locale sau judeţene nu a fost prezentă la această primă demonstraţie a delfinilor, însă directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Adrian Mânăstireanu, a declarat că după şedinţa de consiliu de săptămână viitoare, consilierii judeţeni vor fi invitaţi să ia parte la acest eveniment.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii