Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie controversată a soţului lui Sevil Shhaideh. Ce a spus despre conflictul din Siria

ro

26 Dec, 2016 00:00 7190 Marime text

În anul 2012, soţul premierului desemnat de PSD, Akram Shhaideh a făcut o declaraţie controversată. În cadrul unei emisiuni televizate, Akram Shhaideh a susţinut că „nimic nu se întâmplă în Siria” şi îşi liniştea prietenii din România că represaliile regimului de la Damasc împotriva civililor relatate de presa internaţională nu sunt adevărate, în ciuda faptului că războiul civil din ţara arabă începuse la acea dată de luni bune, scrie Adevărul.ro.

„Primeam telefoane de la prieteni din România care mă întrebau: ce se întâmplă aici? Nimic nu se întâmplă. Pe alte canale ca BBC sau France 24, destul de populare, arătau că se întâmplă lucruri aici. Şi eu le spuneam prietenilor mei că, de fapt, nu asta e realitatea”, declara Akram Shhaideh la o televiziune siriană, în 2012.

RISE Project a dezvăluit joi că Akram Shhaideh, soţul lui Servil Shhaideh, este un susţinător fervent al preşedintelui sirian Bashar al-Assad, răspândind propagandă pro-guvernamentală şi anti-rebeliune pe conturile persoanle de pe mai multe reţele de socializare.

Sursă foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii