Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deciziile lui Grindeanu. Rotirea cadrelor în ministere cheie. Cine a plecat, cine a venit. Cine a schimbat scaunele. Nume cu renume

ro

24 Feb, 2017 04:26 3653 Marime text

Primul ministru al României a semnat ieri o serie de acte normative supriză de schimbarea unor secretari de stat în unele ministere cheie.
 
În unele cazuri nu s-a întâmplat nimic fiind doar prelungite numirile pe scaune, în altele s-a plecat dintr-un fotoliu în altul, dar niciunul mai mic în rang.

Pe lângă toate astea veți vedea mai jos că vom întâlni și nume grele prin actele normative la care facem referire.

Astfel, începând de ieri, prin decizie a primului ministru Sorin Mihai Grindeannu, a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informatice, Radu Horia Dorcioman.

Tot prin decizie a premierului, la Ministerul Finanțelor Publice, a fost numit secretar de stat Cătălin Cosmin Olteanu, iar la Ministerul Apelor și Pădurilor, Stetco Istrate.

La Ministerul Tineretului și Sportului este acum secretar de stat Cosmin Răzvan Butuza, iar la Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Adrian Marius Rândunică.

Emil Niță a fost numit vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, iar Lucian Puiu Georgescu, secretar de stat la Ministerul Cercetării și Inovării.

Mai simplu a fost în cazul secretarului de stat Simona Olimpia Negru, care a trecut pe același post de la Ministerul Mediului la Ministerul Apelor și Pădurilor.

Schimbări s-au făcut și la Comisia Națională pentru Controlul Activităților Naționale de unde a plecat din poziția de scretar de stat Gabril Petre și a venit Cristian Gentea.

Totodată s-a prelungit decizia, cu caracter temporar, de exercitare a funcției publice vacante de secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor lui Mihai George Dionisie și pentru Petre Neacșa, iar pentru Daniela Teodoru de secretar general la Ministerul Mediului.

Toate deciziile primului ministru sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc.
 
    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii