Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate de urmașii lui Gheorghe Oancea. Este vizată firma Five-Holding SA

ro

26 Jun, 2017 00:00 5610 Marime text
La Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Five Holding SA din 5.05.2017, desfășurată la sediul social al firmei, la care s-au prezentat posesorii a 6.200 de acțiuni, reprezentând 100% din capitalul social, au fost votate mai multe decizii importante. Reamintim că firma deținută de moștenitorii defunctului Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, deține magazinul Brick.
 
În conformitate cu prevederile actelor constitutive ale societății și cu mențiunile din ordinea de zi stabilită prin convocare, acționarii prezenți, reprezentând majoritatea, au hotărât următoarele: aprobarea bilanțul financiar-contabil al societății Five-Holding SA pe anul 2016; profitul aferent anului 2016 rămâne nerepartizat până la următoarea Adunare Generală a Acționarilor; AGA a împuternicit societatea Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Valentin Ciuceanu, să reprezinte societatea, să negocieze și să semneze în numele Five-Holding SA (bănci, notariat, clienți, furnizori, instituții ale statului) toate documentele ce decurg din contractul de asociere în participațiune cu societatea New Home Construct SRL, acte de dezmembrare, obținerea de avize și autorizații pentru construire, acte de alipire, acte de lotizare, contracte cu terții.
 
De asemenea, Daniela Drăistaru Oancea, în calitate de curator special al minorilor Rareș Drăistaru Oancea și Oana Drăistaru Oancea, a adus la cunoștința Adunării Generale a Acționarilor intenția de a se retrage din acționariatul Five-Holding SA și vânzarea acțiunilor, urmând ca firma să facă toate demersurile necesare realizării acestei acțiuni.
 
Adunarea Generală a Acționarilor a împuternicit societatea Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Valentin Ciuceanu, ca aceasta, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație, să reprezinte interesele societății Five-Holding SA în cadrul Adunărilor Generale ale Acționarilor societăților unde Five-Holding SA este acționar, cu privire la toate deciziile de administrare ale respectivelor firme, inclusiv angajarea de credite și garantarea acestora cu patrimoniul propriu, lichidări, fuziuni, divizări și modificări ale formei juridice ale respectivelor societăți, numirea administratorilor, în limita procentului de capital deținut.
 
Nu în ultimul rând, AGA a hotărât să împuternicească societatea Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Valentin Ciuceanu, ca aceasta, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație, să înființeze o societate comercială distinctă, care va avea ca scop administrarea de imobile.
 
De asemenea, Adunarea Generală a Acționarilor a fost de acord cu fuziunea prin absorbție, precum și cu toate demersurile făcute de la data fuziunii și până în prezent, dintre Mobitom SA și Onix Sercom SRL. În urma fuziunii, Onix Sercom SRL se va dizolva și firma Mobitom SA va prelua activul și pasivul societății primei firme amintite. Hotărârile AGA au fost publicate în Monitorul Oficial.

Five-Holding SA, în datele Registrului Comerțului 

Înființată în anul 1996, societatea are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acțiuni. Five-Holding SA este controlată de asociatul persoană juridică SC Ditline Investments LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 86% din capitalul social. Printre asociați persoane fizice se numără:
Ionuț Oancea, născut pe 5.05.1974, în Constanța, Rareș Drăistaru Oancea, prin curator Daniela Drăistaru Oancea, Oana Drăistaru Oancea, prin curator Daniela Drăistaru Oancea, Alexandru Oancea, născut pe 13.11.1979, în Constanța. Fiecare asociat persoană fizică deține 3,5% din capitalul social.
 
Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de comerțul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcții și al echipamentelor sanitare, sunt: Victor Fedul - membru CA, Gabriel Culea - membru CA și SC Anirva Manager SRL - administrator (reprezentată de Valentin Ciuceanu).

Citește și:

Urmașii lui Oancea cumpără un apartament în blocurile Spectrum. Din dividendele Five-Holding SA

Magazinul Brick din Constanța va fi supraetajat

Urmașii lui Oancea investesc în Mangalia Five-Holding a depus la APM Constanța proiectul PUZ-ului pentru un magazin P+2 (document)

Un nou cartier rezidențial în zona magazinului Brick? Blocuri de 11 etaje, spații comerciale și parcare multietajată (document)

Five Holding SA continuă investițiile în Constanța! O nouă construcție, pe strada Oituz 

Five Holding SA se pregătește să deschidă un magazin de construcții. Iată unde vor investi moștenitorii defunctului Oancea!

Reconfigurarea unui proiect controversat Five Holding face un „update“ blocurilor Spectrum
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii