Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie importantă. Urmaşii lui Gheorghe Oancea vor să dizolve societatea On Plonge SRL

ro

16 Nov, 2017 00:00 4228 Marime text
Pe data de 14 noiembrie, pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat dosarul nr. 7776/118/2017, Secţia a II-a Civilă, materia - litigii cu profesioniştii, obiectul - dizolvare societate, stadiul procesual - fond. Reclamanţi în dosar sunt Oana Drăistaru şi Rareş Draistaru Oancea, iar pârâţi: Ionuţ Oancea, Alexandru Oancea, SC On Plonge SRL şi Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Reamintim că On Plonge SRL este deţinută de moştenitorii defunctului Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre.

On Plonge SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma înfiinţată în anul 1991 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: Rareş Drăistaru-Oancea, născut pe 4.08.2007, în Constanţa (curator Daniela Drăistaru-Oancea), cu 15% din capitalul social, Oana Drăistaru-Oancea, născută pe 16.01.2013, în Constanţa (curator Daniela Drăistaru-Oancea), cu 10% din capitalul social, Ionuţ Oancea, născut pe 5.05.1974, în Constanţa, cu 40% din capitalul social, Alexandru Oancea, născut pe 13.11.1979, în Constanţa, cu 35% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Alexandru Oancea şi Ionuţ Oancea. On Plonge SRL are ca obiect de activitate „restaurante“.

Citeşte şi:

Urmaşii lui Gheorghe Oancea au obţinut un certificat de urbanism. Pentru ce este necesar

Ce patrimoniu a preluat Mobitom SA de la Onix Sercom SRL după fuziunea prin absorbție

Acţionarii Five-Holding SA au decis vânzarea unui apartament situat în blocurile Spectrum. Care este preţul

Ce pun la cale Five-Holding SA, Mobitom SA, Sigma Trading SA şi Onix Sercom SRL? Cinci blocuri cu 11 etaje fiecare. Unde vor fi ridicate? (document)

Decizii importante luate de urmașii lui Gheorghe Oancea. Este vizată firma Five-Holding SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii