Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia, publicată în Monitorul Oficial Corneliu Dică a fost desemnat administrator special al Eolica Dobrogea SRL!

ro

24 Oct, 2016 00:00 3637 Marime text


În Monitorul Oficial a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Eolica Dobrogea SA din data de 30 septembrie. Potrivit acesteia, a fost desemnat în calitate de administrator special al Eolica Dobrogea SRL, în insolvenţă, Corneliu Dică. Precizăm că asociatul unic al Eolica Dobrogea SA este C-Tech SRL.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Eolica Dobrogea SRL este administrată de SC C-Tech SRL, deţinută, la rândul ei, de Corneliu Dică. Eolica Dobrogea SRL, în care Dică îşi pusese mari speranţe, este o firmă ce are pe lângă ea încă zece societăţi, denumite Eolica Dobrogea SRL de la one (unu) la ten (zece).
 
Începutul sfârşitului relaţiei dintre Dică şi Eolica a început încă din 2011, când spaniolii de la Iberdrola Renewables România SRL (beneficiarii parcului eolian de la Mihai Viteazu) au făcut un schimb de părţi sociale cu Eolica Dobrogea (Schweiz) I GmbH, reprezentată prin Cristoph Reat Kapp, administrator. În fapt, ibericii s-au implicat în SC Eolica Dobrogea One SRL. Cu această ocazie, Corneliu Dică a fost revocat din funcţia de administrator, locul său fiind luat de reprezentanţii Iberdrola, Alejandro Hoz Garcia-Bellido şi Cesar Calvo Hernandez.


 
În septembrie 2011, Corneliu Dică şi Eolica Dobrogea (Schweiz A.G.) au pierdut părţile sociale ale SC Eolica Dobrogea SRL. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a executării silite asupra părţilor sociale de către C-Tech SRL. Astfel, a fost predat întregul capital social către C-Tech SRL, reprezentată prin administrator Camelia Dică. Corneliu Dică rămânea în continuare administratorul Eolica Dobrogea. Nu mai puţin important este că acelaşi Corneliu Dică a intrat în afaceri cu familia fostului primar de la Cogealac, Cati Hristu. Potrivit vrajitorul.eu, o înscriere în Monitorul Oficial din 26 august 2010 arată că unicul asociat al SC Cris Agro Star SRL - Camelia Cati - a decis să-l numească în funcţia de administrator al firmei tocmai pe Corneliu Dică. Ulterior, Camelia Cati a cesionat cele 1.500 de părţi sociale pe care le deţinea în calitate de unic asociat către SC Eolica Dobrogea SRL.
 
Potrivit Registrului Comerţului, numele lui Corneliu Dică apare în Eolica Dobrogea Eight SRL, Eolica Dobrogea Nine SRL, Eolica Dobrogea Seven SRL, Eolica Dobrogea Six SRL, Eolica Dobrogea Ten SRL, Regen Power Tech SA şi Xplora Eu SRL, dar şi în societăţile radiate C-Tech SRL, Enersol SRL, Rasova Energy SRL, Sea Marine Services SRL.

Citeşte şi 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii