Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la licitatii, la Baba Novac Mobitom-ul lui Oancea face locuinte pentru tineri

ro

06 Feb, 2010 06:05 2375 Marime text
cap_3.jpgConsilierii locali au votat în şedinţa ordinară care a avut loc ieri, intrarea societăţii Mobitom SA în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri.

Potrivit hotărârii CLM, din proiectul cartierului de pe Baba Novac s-a retras SC Almacons SRL, iar locul acesteia a fost preluat de Mobitom-ul administrat de Gheorghe Oancea. Numele acestuia este cunoscut şi prin prisma unor business-uri cum ar fi Five Holding (magazinul Brick), On Plonge, Aqualand şi în Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi a Salvamarilor din România. Mobitom a preluat lotul 1, de 916 mp, pe care va trebui să construiască două blocuri... ieftine. „Almacons a ieşit pentru că nu a mai avut bani să finanţeze, din păcate. Sunt ultimele două blocuri la care am avut nişte probleme şi nu le-am rezolvat cu constructorii... la celelalte le-am rezolvat. M-am tot rugat de constructorii care încă nu sunt falimentari în oraş să preia aceste două blocuri. Cel de la Mobitom, cu chiu cu vai a acceptat să preia şi să ridice aceste blocuri. Îi mulţumesc. Sper să rămână în continuare ferm hotărâţi să le ridice", a declarat primarul Radu Mazăre. Almacons a mai renunţat la două blocuri în cartierul de pe Baba Novac, în favoarea israelienilor de la BAC SRL. „Asta este. Ne-am întâlnit cu cei de la primărie şi cu cei de la Mobitom, am discutat şi am semnat să ieşim din proiect", a declarat Constantin Comănoiu, administratorul Almacons. Aceasta nu este singura firmă care renunţă la construcţia apartamentelor ieftine. Metal Intertrade, care lucra în asociere cu Alcor Construct a predat ştafeta celor de la Shapir Structures SRL. Mobitom este una dintre firmele fericite când vine vorba despre câştigarea licitaţiilor la Primăria condusă de Radu Mazăre. Aşa că, banii nu ar trebui să fir o problemă. În portofoliul companiei se numără proiecte precum fântânile arteziene din Constanţa, Aqua Magic, reabilitarea Delfinariului şi Spectrum Residence. Gheorghe Oancea administrează afaceri cum ar fi On Plonge, Mobitom, Plonge Prest, Plonge, Shark şi Five Holding. În proiectul „marca Mazăre" sunt implicate firmele Eucass, ARGOS, ABC Val, COMCM, SC BAC SRL, Imvest şi Shapir Structures SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 06 Feb, 2010 11:24 sint persecutati evreii nu i asa? mai aveti ceva sa le dati? noi romanii ce primim? droguri si femei gonflabile ? care le fac tot evreii?