Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la Campionatul Cluburilor Sportive Şcolare, Gimnastele de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 s-au întors cu 15 medalii (galerie foto)

ro

21 Apr, 2011 01:49 4604 Marime text
cap_3.jpgNouă tinere speranţe ale gimnasticii româneşti se antrenează şase zile din şapte, câte 6 ore pe zi, la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) nr. 1 din municipiul Constanţa, sub supravegherea şi îndrumarea antrenorilor Mirela Szemerjai, Mădălina Hârbu, Sorin Bechir, Petruţa Muşat, Cătălin Meran şi a coregrafei Filis Şerif.

„În perioada 15-17 aprilie, am participat la Campionatul Cluburilor Sportive Şcolare, care a avut loc la Buzău, de unde ne-am întors cu 15 medalii", ne-a povestit Mirela Szemerjai, şefa secţiei de gimnastică de la CSS 1. Aşadar, la Juniori IV, nivel I, Bianca Matei a obţinut medalia de bronz, la sol. Colega sa, Ştefania Trofin, care a concurat la Juniori IV, nivelul II, s-a întors acasă cu patru medalii: argint la bârnă şi trei medalii de bronz la individual compus, paralele şi sol. Antrenorii celor două gimnaste sunt Mădălina Hârbu şi Sorin Bechir. „A fost greu, dar îmi place foarte mult gimnastica.

campioane2.jpgFac gimnastică de doi ani şi îmi doresc să ajung la Olimpiade. Visul meu este să ajung precum Nadia Comăneci. De asemenea, vreau să-i mulţumesc şi să-i urez La mulţi ani! învăţătorului meu de la Liceul cu Program Sportiv (LPS), Dan Mihnea Drăgulescu, pentru tot sprijinul acordat. Printre elevele lui s-a aflat şi Cătălina Ponor", ne-a destăinuit Bianca Matei, care este elevă în clasa a II-a la LPS Nicolae Rotaru şi s-a aflat la prima participare la un concurs de gimnastică. La Juniori III, nivelul III, au participat două sportive: Maria Hobură şi Laura Tofan, ambele eleve în clasa a IV-a la LPS Nicolae Rotaru. „Cu toate că are 11 ani, Maria Hobură a concurat în echipă alături de junioarele de la nivelul II, care au 12 ani, şi a avut cel mai mare punctaj. Ea a reuşit să obţină locul II la sol, locul III la paralele şi locul III la echipă. Colega sa, Laura Tofan, a avut o evoluţie deosebită şi a luat trei medalii la bârnă, paralele şi sărituri", a mai spus Mirela Szemerjai. Antrenorii tinerelor sportive sunt: Mirela Szemerjai, Mădălina Hârbu şi Sorin Bechir. Cinci gimnaste de nivelul II (12 ani), Ioana Coman, Iuliana Milea, Elena Zeadin şi Raluca Brutaru - toate eleve în clasa a V-a la LPS Nicolae Rotaru, s-au clasat pe locul III, după cluburile de la Deva şi de la Focşani, întorcându-se acasă cu medalii de bronz. „Ioana Coman a mai obţinut locul III la bârnă şi la sărituri. De asemenea, la nivelul II (12 ani), a participat şi sportiva Mălina Elena Milea, de care sunt foarte mândră, pentru că a avut o comportare deosebită. Ea şi sora ei geamănă, Iulia Cristina Milea, sunt din Agigea, dar de la cinci ani, zi de zi, fie ploaie, fie vânt, vin la sală", a mai adăugat Mirela Szemerjai. Tinerele sportive se pregătesc acum pentru Campionatul Naţional de Juniori, care va avea loc în luna iunie la Deva. Bianca Matei şi Ştefania Tofan vor participa la Campionatul Naţional de Copii, care se va desfăşura în luna mai la Buzău. „Vreau să le mulţumesc învăţătorilor de la LPS, Dan Drăgulescu şi Camelia Caraş, pentru înţelegerea de care dau dovadă, dar şi părinţilor pentru că se implică în tot ce facem", a concluzionat Mirela Szemerjai, care şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere, ocazie cu care părinţii gimnastelor pe care le are sub aripa sa doresc să-i ureze La mulţi ani!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • coman sanda 21 Apr, 2011 14:42 bravo fetitelor
  • dumitru carmen 21 Apr, 2011 13:26 Si mie mi se pare ca este un articol despre 2 sau 3 fetite.Si totusi sunt 15 medalii.Cele 3 fetite le-au luat pe toate?Eu cred ca fiecare medalie e importanta,dar despre celelalte fetite nu se spune mai nimic
  • MURARU MARINELA 21 Apr, 2011 13:05 CRED CA MERITA MULT MAI MULTE LAUDE ACESTE FETE.CHIAR DACA AU MAI GRESIT PUTIN ELE AU NEVOIE DOAR DE INCURAJARI SI APRECIERI PENTRU CE FAC.NUMAI ELE SI PARINTII LOR STIU CATE PLANSETE,DURERE ,ACCIDENTARI SI OBOSEALA AU ACUMULAT IN TOTI ACESTI ANI.IAR SINGURA LOR RECOMPENSA E APRECIEREA.ISI DORESC DOAR CA PARINTII SI ANTRENORII SA FIE MULTUMITI.OARE NU MERITA MAI MULT? BRAVO....TUTUROR FETELOR CARE AU ADUS MEDALII!!!!!!!!!!!