Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce atâta grabă? CJC dezbate proiectul privind transportul public de persoane pentru 2013-2019

ro

27 Jan, 2013 21:43 2828 Marime text
proiecte_cjc_CJC_sedinta.jpgConsiliul Judeţean Constanţa (CJC) se reuneşte, joi, în prima şedinţă ordinară din 2013. Pe ordinea de zi a evenimentului figurează, până la acest moment, doar 19 proiecte de hotărâre. Cu siguranţă însă că numărul acestora va fi mai mare până în ziua şedinţei, existând şi posibilitatea aprobării unei ordini de zi suplimentare.

Consilierii judeţeni vor dezbate proiectul privind aprobarea structurii serviciilor specifice şi a tarifelor prin care se constituie veniturile proprii ale Camerei Agricole Judeţene Constanţa, precum şi proiectul legat de aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a acestei instituţii.

Două proiecte de hotărâre fac referire la Teatrul de Copii şi Tineret Constanţa. Primul vizează asocierea Teatrului cu Asociaţia Internaţională de Teatru pentru Copii şi Tineret România - ASSISTEJ România şi aderarea la ASSISTEJ Internaţional, iar cel de-al doilea asocierea teatrului constănţean cu Uniunea Internaţională de Teatru cu Păpuşi şi Marionete România - UNIMA România şi aderarea la UNIMA Internaţional.

Unul dintre cele mai importante proiecte de hotărâre ce va fi dezbătut joi este, fără îndoială, cel privind desfiinţarea Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud şi reorganizarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Interesant, proiectul cu numărul 6 inclus pe ordinea de zi se referă la „aprobarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru perioada 2013-2019" (!!!). De menţionat este şi proiectul legat de atribuirea licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse speciale conform Legii nr 92/2007 a serviciilor de transport public local.

Nu mai puţin important, pe ordinea de zi a şedinţei CJC de joi figurează şi proiectul privind aprobarea modificărilor legate de bugetul şi cheltuielile aferente implementării Proiectului „Restaurarea, consolidarea, protecţia, conservarea şi punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii