Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dani Otil, iubitul Mihaelei, se da mare la Mazare

ro

24 Mar, 2009 09:56 8498 Marime text
dani_otil.jpgPrezentatorul emisiunii „'Neaţa cu Răzvan şi Dani" a dezvăluit în această dimineaţă, că este un fan al lui constănţean Radu Ştefan Mazăre, dar că după ce s-a auzit că e mai tare la bărci decât el, primarul Constanţei abia l-a mai salutat. 

„Îmi place Mazăre în unele lucruri şi în altele nu prea",  a declarat Dan Oţil, la intervenţia pe care a avut-o în această dimineaţă. În contextul viitoarei apariţii a primarului Constanţei pe scenă, într-o prezentare a designerului Mihaela Drafta, invitată la emisiunea de la Antena 1, Dani, a explicat care sunt lucrurile care nu-i plac la primarul Mazăre. „Am avut un eveniment cu bărci vara trecută, în scop caritabil, şi omul m-a luat atât de în serios când cineva din anturaj i-a spus că eu conduc foarte bine barca şi fac asta de mic... şi omul n-a mai vorbit cu mine aproape deloc, abia m-a salutat".

Dan Oţil a mai adăugat că motivele adevărate pentru care chiar îl apreciază pe edilul tomitan fac referire la faptul că „este un sportiv desăvârşit, că şi-a dus copilul pe un drum foarte interesant şi că trage de velele alea în fiecare vară".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • patriot roman 30 Mar, 2009 13:56 Vezi sa nu te trimeata Mazare cu barca pe mare fara visle,cind vii pe Litoral, ca te dai cam smecher !!!!!
  • nnc 25 Mar, 2009 17:51 mai copile vezi de raduleasca nu iti mai bate capul cu leguma ca nu i-au murit laudatorii.
  • ares 25 Mar, 2009 07:02 cate ca...calitati are mazare asta....ca si ani dealtfel....eu zic sa candideze la prezidentiale ))))
  • tibi 24 Mar, 2009 19:35 Hai ca asta-i buna, ce vroiai, radu mazare sa faca plecaciuni? de data asta bati campii rau de tot