Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Mugurel Raica a devenit asociat unic în Asclepios SRL. Ce alte schimbări au fost operate în societate

ro

28 Nov, 2016 00:00 6979 Marime text
Dan Mugurel Raica şi Adriana Didona Raica, în calitate de asociaţi în cadrul Asclepios SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, Prelungirea Bucovinei, au luat mai multe decizii în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor din 31.10.2016.
 
Astfel, având în vedere decesul unuia dintre administratori, respectiv al lui Octavian Raica, conform certificatului de deces eliberat de Primăria municipiului Constanţa la data de 13.09.2016, este numit în funcţia de administrator, pe o perioadă nelimitată, Dan Mugurel Raica. Asclepios SRL va fi administrată de Mihai Balaban şi Dan Mugurel Raica, pe o perioada nelimitată, având puteri depline nelimitate, acţionând independent unul faţă de celălalt în exercitarea mandatului.
 
O altă decizie constă în retragerea din societate a asociatului Adriana Didona Raica şi cesiunea la valoarea nominală a unui număr de zece părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, însumând 100 de lei, reprezentând 50% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderile societăţii. Adriana Didona Raica transmite, iar Dan Mugurel Raica preia, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi/sau către alte persoane fizice sau juridice, datorii de orice natură. Ca urmare a cesiunii de mai sus, capitalul social, în valoare de 200 de lei, divizat în 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, va aparţine în totalitate asociatului unic Dan Mugurel Raica, care va avea, de asemenea, o participare de 100% la profitul şi pierderile societăţii.
 
Hotărârea nr. 5 a Adunării Generale a Asociaţilor Asclepios SRL din 31.10.2016 a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Citeşte şi:
 
Modificări în acţionariatul firmei Asclepios Cardio SRL, deţinută de medicul ginecolog Raica
 
Top decontări Asclepios, Medical Analysis şi Rocomedicor, 8,5 milioane de lei de la CJAS Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii