Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Conturi „dinamitează“ Primăria Constanţa Mii de constănţeni ar putea fi nevoiți să returneze banii pe subvenţiile la căldură (document)

ro

03 Feb, 2016 00:00 8669 Marime text
curtea de conturi dinamiteaza primaria constanta mii de constanteni ar putea fi nevoiti sa returneze
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Baba Novac 19 Feb, 2019 11:52 Unora dointre noi ni se cer acesti bani inapoi complet speculativ, fara a se tine cont de lege in totalitatea ei! In normele metodologice de aplicare a leii se spune asa: - deținerea a cel puțin unuia dintre bunurile menționate mai jos conduce la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței. "Autoturism/autoturisme și/sau motocicletă/motociclete cu o vechime mai mică de 10 ani cu excepția celor adaptate pentru persoanele cu handicap sau destinate transportului acestora sau persoanelor dependente precum și pentru uzul persoanelor aflate în zone greu accesibile" Domnilor aici este buba si nu este nici o greseala! Curtea de Conturi si primarul speculeaza un drept al persoanelor cu handicap, fie ca au autoturismul modificat, fie ca acel autoturism este destinat transportului acestora fara a vea nevoie de nici o modificare, cum de altfel scrie si in conditiile de excludere sau permitere a acordarii ajutorului de caldura. Persoanele cu handicap cu autoturisme mai noi de 10 ani au primit ajutoare, iar primarul, in mod abuziv cere acesti bani inapoi! Ei sunt singurii cu autoturisme mai noi de 10 ani care au primit aceste ajutoare, dar retineti total justificat. Acum primarul ce face, trimite somatii in care scrie ca trebuie sa returnezi banii pe motiv ca ai avut in acel moment un autoturism mai nou de 10 ani, dar tace malc si nu pomeneste nimic de partea de text care spune: "cu excepția celor adaptate pentru persoanele cu handicap sau destinate transportului acestora " Acum parca se vede in alta lumina aceasta falsa problema cu vechimea autoturismelor. De unde sa ia bani? De la cei cu dizabilitati, calcandu-le in picioare un drept stabilit prin lege si normele metodologice de aplicare a legii unde scrie negru pe alb! Sa se pregateasca de un val de procese pe care le va pierde si o data cu ele plata onorariilor avocatilor, din banii constantenilor, evident!
  • Costea 03 Feb, 2016 15:43 Domnule Făgădău ,puteți sa raspundeți la telefonul redacției ca este mai simplu, decât sa raspundeți la telefonul DNA-ului.Eu mă intreb cum se justifica costurile din campusul Henri Coanda,că oameni care stau la mâna statului si care nu vor sa munceasca ,au masini la usa,nu platesc impozitul pe cladiri,apa și curent electric mai mult de pomana,si toate astea pentru ca Mazare(si dumneavoastra viceprimar nu ați stiut ce face primarul ?) a cautat sa-si mai rotunjesca contul in banca, facand asemenea binefacere.Mai sunt persoane care stau acasa ,sunt tineri dar nu vor sa munceasca si iau ajutor social si le subventionati caldura cu 90%,iar banii ii cheltuie pe bautura si tigari.Pe aștia cine-i controleaza?Si câți sunt in orasul asta care fenteaza statul.Vad ca la cartierul așa zișilor amarăți, se mai consrtuiesc cateva module ca tot nu au țiganii unde sta.Toate acestea pe ce cheltuiala se face?Nu avem bani de asfaltat strazi,dar pentru module si carele alegorice facute de Mazare sau gasit bani.Daca voiți sa le faceți bine acestei mase de votare,macar ii gaseați un spațiu in Palas Vest la ieșire din Constanta,dar nu in centrul Constantei!
  • maria 03 Feb, 2016 09:12 Angajari masive la Clubul Nautic din Slatina - http://posturi.gov.ro/post/functii-c-ontractuale-21-posturi-clubul-sportiv-municipal-slatina-judetul-olt/