Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta imobilul de şase etaje ridicat de La Fattoria Ristorante SRL în Mamaia

ro

24 Mar, 2015 00:00 3581 Marime text
În staţiunea Mamaia, zona Hotelului Astoria, urmează a fi construit un imobil de şase etaje, cu destinaţia alimentaţie publică şi cazare.
 
Societatea La Fattoria Ristorante SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+5-6E - alimentaţie publică şi cazare“, care urmează a fi executat în staţiunea Mamaia, zona Hotel Astoria. Suprafaţa terenului este de 493 mp şi este proprietatea SC La Fattoria Ristorante SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 708 din 16.04.2013. În prezent, pe amplasament se află o construcţie cu destinaţia restaurant.

În vederea edificării noii construcţii, imobilul existent se va desfiinţa. Potrivit memoriului, pe amplasament se doreşte realizarea unui imobil P+5-6E cu destinaţia de hotel şi spaţiu alimentaţie publică. Construcţia se va realiza folosind o structură de tip cadre din beton armat, cu stâlpi, grinzi şi planşeu turnate monolit. Infrastructura va fi de tip radier din beton armat. Finisajele folosite la exterior vor fi de tip faţadă ventilată din panouri compozite. Tâmplăria va fi din aluminiu, cu geam termoizolant. La interior se vor folosi vopsitorii lavabile pentru pereţi şi plafon. În băi şi bucătării se vor folosi placări ceramice. Pentru pardoseli vor fi utilizate placări ceramice antiderapante pentru holuri, terase, băi şi bucătării, iar pentru spaţiile de locuit (dormitoare ş livinguri), parchet stratificat. Viitorul imobil va avea o suprafaţă construită de 345 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 3.100 mp.

Certificat de urbanism, eliberat anul trecut

Reamintim că, pe data de 22 iulie 2014, Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism nr. 2176, al cărui beneficiar este SC La Fattoria Ristorante SRL. Obiectul documentului este „Construire imobil P+5-6E cu funcţiunea de alimentaţie publică şi cazare“. Valabilitatea certificatului de urbanism este de 24 de luni, până la data de 22 iulie 2016.

De altfel, şi Agenţia pentru Protecţia Mediului a emis, pe 27.08.2013, autorizaţia de mediu pentru obiectivul „Restaurant“, al cărui beneficiar este SC La Fattoria Ristorante SRL. Înfiinţată în anul 2005, societatea menţionată are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Tudor Vianu. Capitalul social subscris este de 400 de lei, integral vărsat, fiind compus din 40 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii şi administratorii societăţii sunt Mariana Economu, născută în 1975, în Casimcea, Tulcea, care deţine opt părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, şi Tudorel Economu, născut în 1968, în Babadag, Tulcea, care deţine 32 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80%.

Alte afaceri

Potrivit Registrului Comerţului, Tudorel Economu mai este asociat şi în societăţile Bon Gusto Fattoria SRL (radiată), Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Horeca SRL, Deco Mall Café SRL, Deco Mall Expert SRL, Economu Extert SRL, La Fattoria Ristorante SRL, Vitraliu SRL. La rândul său, Mariana Economu este asociată în societăţile Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Horeca SRL, Deco Mall Café SRL, Deco Mall Expert SRL, Economu Expert SRL, La Fattoria Ristorante SRL, Tudors Construct SRL, Tudors Palace SRL. Tudorel Economu este administrator în societăţile Bon Gusto Fattoria SRL (radiată), Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Horeca SRL, Deco Mall Café SRL, Deco Mall Expert SRL, Economu Extert SRL, La Fattoria Ristorante SRL şi Tudors Construct SRL. În ceea ce o priveşte pe Mariana Economu, aceasta este administrator în societăţile Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Horeca SRL, Deco Mall Café SRL, Deco Mall Expert SRL, Economu Expert SRL, La Fattoria Ristorante SRL şi Tudors Palace SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii