Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată ornamentele de Paști de lângă sediul Consiliului Județean Constanța

ro

06 Apr, 2017 11:11 2745 Marime text

În vederea Sărbătorii Paștelui, administrația locală din Constanța a împodobit mai multe zone din Constanța cu ornamente specifice acestui eveniment. În intersecții au fost postate mesaje cu urarea „Paște Fericit”, în timp ce, în sensurile giratorii, au fost instalate ornamente cu lumini în formă de ouă. 

Astfel de ornamente se pot observa și lângă sediul Consiliului Județean Constanța, unde se pot observa mai multe...ouă roșii. 

Pentru Paști, Primăria Constanţa a organizat achiziţie publică privind furnizarea prin închiriere, inclusiv montare-demontare, a unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017 în municipiu.
 
Conform caietului de sarcini publicat, realizarea achiziţiei publice privind furnizarea prin închiriere, inclusiv montare-demontare, a unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017, în municipiul Constanţa, se derulează începând de la data emiterii ordinului de lucru - montare şi se va termina odată cu încheierea procesului-verbal de recepţie de demontare.
 
Criteriul de adjudecare a fost preţul cel mai scăzut.
 
Valoarea estimată a achiziţiei a fost de 132.000 de lei, fără TVA.

La licitaţie s-au prezentat patru ofertanţi, iar preţul cel mai mic, respectiv 102.984 lei, a fost oferit de Neon Lighting SRL, o societate comercială din Cluj.
 
Produsele constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017 sunt furnizate pe raza municipiului Constanţa, în intersecţii, sensuri giratorii şi pe bulevarde. Lucrările pentru realizarea iluminatului festiv se realizează conform cantităţilor de lucrări. Toate produsele decorative utilizate in iluminatul festiv sunt echipate cu sursă de lumina de tip LED, astfel încât să se asigure un consum mic de energie electrică.



Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii