Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată averea consilierului judeţean Florian Constantin, fostul şef al ITM Constanţa (Documente)

ro

07 Sep, 2012 01:00 6440 Marime text
avereConstantinFlorian-FlorianConstantin.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabeticã a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Începem astăzi publicarea declaraţiilor de avere ale consilierilor judeţeni democrat-liberali. Cel dintâi este Florian Constantin, prim-vicepreşedinte al PDL Constanţa. Potrivit declaraţiei de avere, Constantin deţine două terenuri intravilane: unul de 981 de metri pătraţi în comuna 23 August şi unul în suprafaţă de 627 de metri pătraţi în comuna Valu lui Traian, ambele dobândite prin cumpărare.

În ceea ce priveşte clădirile, consilierul judeţean PDL are un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 70 de metri pătraţi, dobândit în 1990. Cât despre bunurile mobile, în declaraţia de avere a lui Florian Constantin figurează două autoturisme Toyota: unul fabricat în 2006, altul în 2012.

Conturi şi împrumuturi acordate în nume personal

Conform declaraţiei de avere, democrat-liberalul are două depozite bancare, ambele la Emporiki Bank Constanţa. Cel deschis în 2010 este în valoare de 149.020 lei, iar cel din 2011 de 114.295 lei.

Constantin Florian a acordat un împrumut în nume personal în valoare de 50.000 de lei unei anume Gabriela Mazilu. În declaraţia mai regăsim un împrumut, tot de 50.000 de lei, acordat unei persoane al cărei nume nu este însă descifrabil. Consilierul judeţean nu are datorii.

Veniturile şi interesele

În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, Florian Constantin a realizat, în calitate de inspector în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, un venit de 3.439. Soţia sa, Margareta Constantin, a realizat, în aceeaşi perioadă, ca inspector în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, un venit de 35.302. Moneda nu e specificată, însă este vorba, cel mai probabil, de lei.

De asemenea, în calitate de consilier judeţean, Constantin a încasat o indemnizaţie de 8.351. Soţia sa a realizat, ca administrator unic al unei societăţi a cărei denumire nu este descifrabilă, un venit de 58.498. Nici aici moneda nu e menţionată.

Aşa cum se arată în declaraţia de interese, Florian Constantin este preşedintele AJ Rugby Constanţa. În plan politic, el ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii