Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum aratã averea consilierului judeţean Maria Magiru (documente)

ro

24 Aug, 2012 02:08 6206 Marime text
avere_magiru_Maria_Magiru.jpgPe site-ul Consiliului Judeþean Constanþa (CJC) au fost publicate declaraþiile de avere ºi de interese ale noilor consilieri judeþeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeþ.

Cotidianul ZIUA de Constanþa va publica, în ordinea alfabeticã a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraþiile de avere ºi de interese ale tuturor consilierilor judeþeni, declaraþii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Proprietãþi...

Aºa cum reiese din declaraþia de avere, consilierul judeþean USL Maria Magiru, directorul general al Muzeului de Artã Popularã Constanþa, nu deþine niciun teren. În declaraþia sa figureazã, însã, un apartament de 78 metri pãtraþi, dobândit în 1985, prin cumpãrare ºi un altul dobândit în 2005, în urma unei donaþii, de 52 metri pãtraþi. De asemenea, social democrata are un spaþiu comercial/de producþie, dobândit în 1996, în suprafaþã de 220 metri pãtraþi. Toate cele trei proprietãþi sunt deþinute împreunã cu soþul ei.

La capitolul bunuri mobile, Maria Magiru a trecut un autoturism Skoda Octavia, fabricat în 2010, dobândit prin cumpãrare.

Maria Magiru nu deþine bunuri sub formã de metale preþioase, obiecte de artã ºi de cult, colecþii de artã ºi numismaticã, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naþional sau universal, a cãror valoare însumatã depãºeºte 5.000 de euro.

...ºi depozite bancare

În rubrica „Active financiare" a consilierului judeþean figureazã un depozit de 10.000 de euro deschis la BRD în 2011. Maria Magiru nu are, însã, plasamente, investiþii directe ºi împrumuturi acordate ºi nici datorii.

Venituri

Maria Magiru a încasat, în ultimul an fiscal încheiat, ca director general al Muzeului de Artã Popularã Constanþa, un salariu de 23.482 de lei. În calitate de consilier în cadrul Consiliului Judeþean Constanþa, social democrata a avut o indemnizaþie de 7.470 de lei.

Interesant de remarcat este cã Maria Magiru a obþinut venituri ºi din colaborãri - drepturi de autor: 8.850 de lei, dar ºi din închirieri - 26.535 de lei.

În declaraþia sa de avere figureazã ºi pensia soþului sãu, Gheorghe Magiru, în valoare de 19.200 de lei.

Potrivit declaraþiei de interese, Maria Magiru este membru în Comitetul Executiv al PSD Constanþa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii