Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a păcălit un tânăr de 23 de ani zeci de persoane pe internet. Prejudiciul peste 50.000 de lei. Suspectul prins în timp ce era în vacanță pe litoral

ro

09 Aug, 2017 16:28 2588 Marime text
Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și cei de la Direcția Operațiuni Speciale au depistat, într-o stațiune de pe litoral, un bărbat bănuit că ar fi comis 75 de infracțiuni de înșelăciune. Cel în cauză a fost reținut.
 
Polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cercetează un bărbat, de 23 de ani, sub aspectul comiterii a 75 de infracțiuni de înșelăciune.
 
În fapt, acesta este bănuit că, prin intermediul unui site de anunţuri, ar fi obținut sume de bani cuprinse între 200 și 1900 de lei, contravaloarea unor sejururi în staţiuni  sau pentru participarea  la anumite evenimente, oferte care s-au dovedit a fi false.
 
Prejudiciul total cauzat părților vătămate este de peste 50.000 de lei.
 
Polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti și cei de la Direcția Operațiuni Speciale l-au depistat pe cel în cauză într-o staţiune de pe litoral.
 
Urmare a administrării probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de luare a măsurilor legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii