Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu jalba la CNSC O firmă din Bucureşti a contestat o licitaţie organizată de CJC Constanţa (document)

ro

05 Apr, 2017 00:00 3798 Marime text
Secvision Business Solutions SRL, în calitate de lider al Asocierii SC Secvision Business Solutions SRL - SC Hidroconstrucţia SA - SC Argif Proiect SRL, s-a adresat Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC), nemulţumită de o licitaţie organizată de Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Astfel, la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a fost depusă o contestaţie de către societatea Secvision Business Solutions SRL, în calitate de lider al Asocierii SC Secvision Business Solutions SRL - SC Hidroconstrucţia SA - SC Argif Proiect SRL, cu privire la Adresa nr. 4150/21.02.2017, reprezentând comunicarea rezultatului procedurii de atribuire, întocmită în cadrul procedurii de atribuire prin „licitaţie deschisă“, offline, fără etapă finală de licitaţie electronică, a contractului de achiziţie publică de lucrări având ca obiect „Construirea staţiei de sortare a deşeurilor reciclabile şi a staţiei de tratare mecano-biologică din localitatea Ovidiu“, iniţiată de Consiliul Judeţean Constanţa, în calitate de autoritate contractantă.
 
Contestatarul Secvision Business Solutions SRL a solicitat anularea Adresei nr. 4150/21.02.2017 cu privire la decizia de a declara oferta sa inacceptabilă şi de a anula procedura de atribuire, anularea raportului procedurii şi a actelor subsecvente acestuia, „constatarea caracterului temeinic şi fondat al criticilor subscrisei cu privire la nelegalitatea modului de evaluare de către comisa de evaluare a răspunsurilor la solicitările de clarificări înaintate prin Adresele nr. 216/13.12.2016, respectiv 08/20.01.2017“, „constatarea încălcării de către comisia de evaluare a principiului tratamentului egal (...)“, „obligarea autorităţii contractante de a emite o comunicare privind rezultatul procedurii în conformitate cu dispoziţiile legale aplicabile în vigoare în materia achiziţiilor publice şi cu prevederile documentaţiei de atribuire, precum şi cu respectarea principiilor consacrate de art. 2, alin. (2) din OUG nr. 34/2006“.

Iată ce a decis CNSC! 

În urma analizării documentaţiei depuse, CNSC a respins ca nefondată contestaţia formulată de Asocierea SC Secvision Business Solutions SRL - SC Hidroconstructia SA - SC Argif Proiect SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă Consiliul Judeţean Constanţa. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de zece zile de la comunicare. 

Despre Secvision Business Solutions SRL 

Înmatriculată în anul 2009, Secvision Business Solutions SRL are sediul social în Bucureşti Sectorul 6. Firma are un capital social de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale. Firma este controlată de Arif Enis Nuri, născut pe 12.04.1980, în Constanţa, cu 70% din capitalul social, Traian Nicolae Petrache, născut pe 13.12.1977, în Roşiori de Vede, Teleorman, cu 30% din capitalul social. De administrarea societăţii, care desfăşoară activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei, se ocupă Arif Enis Nuri. În anul 2015, societatea cu şase salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 69.605.212 lei şi un profit de 9.532.859 de lei.
 
Arif Enis Nuri mai este asociat în LA Bubu Gras SRL, Smart Solutions & Soft SRL şi SC Teen Telecom SRL. Numele lui Traian Nicolae Petrache mai apare în Complex Cbd Solutions SRL.
 
Precizăm că am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii Secvision Business Solutions SRL, dar singurul număr de contact al societăţii, postat pe site-ul vrăjitorul.ro, nu este disponibil, iar pe fişa societăţii de la Registrul Comerţului nu este făcut public niciun număr de telefon.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta decizia CNSC.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii