Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii din Mangalia invata sa joace baschet

ro

10 Jun, 2010 04:08 3098 Marime text

sport_tusac_2.jpgÎn cursul zilei de ieri, primarul Mangaliei Mihai Claudiu Tusac, împreună cu Svetlana Dăguşin, fostă componentă a Lotului Naţional de Senioare la baschet, actualmente antrenor şi coordonator în cadrul Federaţiei Române de Baschet, au implementat în grădiniţele din municipiul Mangalia proiectul „Să creştem sănătos".

sport_tusac_.jpgAcest proiect se adresează preşcolarilor şi a fost lansat de FRB în mai multe oraşe din ţară. La Mangalia, copiii au avut ocazia să joace baschet cu sportivul Virgil Stănescu, proaspăt întors din străinătate, care a declarat: „Este o ocazie pentru mine să arăt copiilor ce înseamnă baschetul şi cât de important este să facă sport".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 10 Jun, 2010 17:26 Unii COPII benefiaza de toate bucuriile copilariei ,iar alti copii precum cei din orasul HARSOVA de Constanta nu pot beneficia nici macar de serviciile CENTRULUI DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI ce provin din familiile sarace si nu numai. De ce ??? Cine se face RESPONSABIL de nedarea in FOLOSINTA a acestui CENTRU ce este finalizat de cinci luni de zile ??? Se pare ca VINOVAT este o singura persoana ce este ”ajutata” de firma de PAZA si GARDA ”CARSIUM” din orasul HARSOVA de Constanta ce are in dotare aparatura de nivel mondial ce foloseste undele electro magnetice in citirea si manipularea GANDURILOR. Acea persoana nu este alta decat liderul partidului liberal local ,IONEL CHIRITA , ce a fost invinuit in 2008 ca a deschis o scrisoare cu AR adresata PRESEDINTELUI ROMANIEI, a fost invinuit ca a sustras documente din primarie, a fost invinuit ca a ”ajutat” un ”fost” proxenet, camatar si traficant sa devina sef la POLITIA DE FRONTIERA HARSOVA de Constanta, iar acum este invinuit ca se foloseste de serviciile ilegale (paralele) ale acestei FIRME DE PAZA SI GARDA ce se afla in aceesi cladire cu sediul LIBERALILOR harsoveni , deasupra FRIZERIEI din centrul orasului . Aseara , firma de paza si garda ”carsium” a ”aranjat” un conflict intre doi tineri si doua masini ,in fata bancii BRD, deci am putut ”viziona direct” conflictul, care era sa degenereze intr-o REVOLTA a tinerilor harsoveni . LIBERALII au ”intins coarda” prea mult si au devenit extrem de periculosi deoarece vor sa scoata ”castanele din foc” cu ajutorul serviciilor ilegale ale firmei de supraveghere ce are sub conducere 20 de persoane si se pare ca le place POLITICA LIBERALA din moment ce sunt comandati si platiti de acestia . Sunt folosite programe speciale prin GOOGLE ce le permite sa ”priveasca” in casele oamenilor ce nu fac parte din partidul lor liberal EXTREMIST. Ca sa avem sorti de izbanda ar trebui ca si noi, adversarii lor politici si sociali sa avem aceeasi APARATURA de nivel mondial , dar care costa foarte foarte mult si trebuie personal specializat in domeniu, care costa iar bani multi ...