Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controlate de Marius Făinarea şi Aurelian Cătălin Pilcă, societăţile Almaterm SRL şi Almaglass SRL au fuzionat. Date din dosar

ro

16 Jan, 2018 00:00 4802 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată Încheierea nr. 933 a şedinţei din data de 8.12.2017 a magistraţilor Tribunalului Constanţa, Secţia a II-a Civilă, care vizează societatea Almaterm SRL. Completul a fost constituit din: preşedinte - Adrian Oprea, grefier - Vali Ghiţă. Pe rol s-a aflat judecarea cererilor de efectuare a unor menţiuni în Registrul Comerţului formulate de societăţile petente, Almaterm SRL şi Almaglass SRL.
 
La apelul nominal al părţilor, s-a prezentat Mariana Nicolau pentru societăţile reclamante, conform delegaţiei depuse la dosar, lipsind pârâta. Procedura de citare a fost legal îndeplinită, cu respectarea prevederilor art. 163 şi a următoarelor din Codul de Procedură Civilă. S-a făcut referatul cauzei de către grefier, prin care sunt evidenţiate părţile, obiectul pricinii, stadiul procesual şi modalitatea de îndeplinire a procedurii de citare; faptul că prin registratura instanţei s-au depus relaţiile solicitate de la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Instanţa a încuviinţat pentru petente proba cu înscrisurile depuse la dosar, apreciindu-le pertinente şi utile soluţionării cauzei. Tribunalul Constanţa a constatat că societatea petentă Almaterm SRL a solicitat înscrierea în Registrul Comerţului a menţiunilor referitoare la fuziunea prin absorbţie cu Almaglass SRL, prin preluarea elementelor de activ şi pasiv ale societăţii absorbite, asociaţi, administratori, capitalul social, modul de participare la profit şi la pierderi, preluarea bunurilor imobile, depunând drept înscrisuri probatorii Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii nr. 3/31.07.2017, actul constitutiv actualizat la 31.07.2017, proiectul de fuziune, vizat la 13.06.2017 de directorul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, actele întocmite în procesul de inventariere a bunurilor, contractul de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2440/6.09.2005, extrasul de informare 20919/8.09.2006, raportul de expertiză contabilă extrajudiciară întocmit de Andreea Ceauşescu şi situaţiile financiare impuse de lege.
 
La rândul său, societatea Almaglass SRL a solicitat radierea din Registrul Comerţului, ca efect al fuziunii prin absorbţie cu Almaterm SRL, anexând Hotărârea Asociaţilor nr. 2/31.07.2017, o declaraţie a administratorului privind modul de stingere a pasivului, proiectul de fuziune vizat de directorul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, certificatul de înregistrare şi certificatul constatator pentru sediu. Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis cererea privind înscrierea de menţiune formulată de societatea petentă Almaterm SRL, a dispus înregistrarea în Registrul Comerţului a menţiunilor cuprinse în Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor Almaterm SRL nr. 3/31.07.2017, cu privire la fuziunea prin absorbţie cu Almaglass SRL, în condiţiile stabilite prin proiectul de fuziune vizat la 13.06.2017 de directorul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, preluarea activului şi a pasivului, inclusiv a terenului intravilan în suprafaţă de 15.000 mp situat în Crevedia, judeţul Dâmboviţa, înscris în cartea funciară nr. 83491 a localităţii Crevedia; repartizarea capitalului şi participarea la beneficii şi la pierderi; preluarea conturilor, a autorizaţiilor, a obiectului de activitate şi a contractelor aparţinând societăţii absorbite.
 

Despre Almaterm SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 3.707.000 de lei, integral vărsat, este compus din 370.700 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Marius Făinarea, născut pe 11.07.1969, în Galaţi, şi Aurelian Cătălin Pilcă, născut pe 26.01.1969, în Craiova, fiecare cu 50% din capitalul social. Marius Făinarea este administratorul firmei, care se ocupă de
fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii. Printre activităţile secundare se numără: prelucrarea şi fasonarea sticlei plate, producţia de profile obţinute la rece, fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, fabricarea de uşi şi ferestre din metal, fabricarea echipamentelor de ventilaţie şi frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz casnic, repararea articolelor fabricate din metal, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor,
construcţii hidrotehnice, alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate, intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie, comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi al televizoarelor, comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri şi pieţe al altor produse, depozitări, activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală şi multe altele.
 
În anul 2014, Almaterm SRL, cu 32 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 5.194.172 de lei şi un profit de zero lei. În anul 2015, firma cu 26 de angajaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 4.696.040 de lei şi un profit net de zero lei. Almaterm SRL a avut, în anul 2017, 23 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 4291.197 de lei şi un profit de zero lei.
 
Marius Făinarea deţine acţiuni în: Air & Sea Container Shipping SRL, Alma Truck Parts SRL, Almaclima SRL, Almapart SRL, Almaterm SRL, Almatown SRL, Almatrans SRL, Clever Building Solutions SRL, Container Clearance Services SRL, Dynalog SRL, F&j Container Services SRL, Multitrend Impex SRL, ea Container Services SRL, dar şi în Venid & CO SRL (radiată), Almacons SRL (radiată), Almaglass SRL (radiată).
 
Aurelian Cătălin Pilcă deţine acţiuni în Almaterm SRL, Almatown SRL, Almatrans SRL şi Almaglass SRL (radiată).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii