Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestaţia SC Utilnavorep SA împotriva ANIF, respinsă de CNSC. Explicaţiile Consiliului

ro

15 Dec, 2017 00:00 2892 Marime text
La data de 9 noiembrie anul curent, SC Utilnavorep SA, reprezentată legal prin administrator Sorin Mitrea, a depus o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) privind procedura de licitaţie deschisă, online, pentru atribuirea contractului de achiziţie publică de lucrări având ca obiect „Execuţia lucrărilor pentru obiectivele de investiţii aflate în administrarea ANIF, din cadrul Programului Naţional de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigaţii din România - etapa I - 2 loturi“, organizată de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), în calitate de autoritate contractantă. Contestatorul a solicitat următoarele: admiterea contestaţiei, obligarea autorităţii contractante la a lua măsuri de remediere constând în refacerea documentaţiei tehnice, cu suspendarea procedurii de atribuire şi fixarea unui termen mai lung pentru depunerea unor oferte complete şi conforme cu documentaţia.
 
Prin Încheierea nr. 610/C10/4067/16.11.2017, CNSC a admis cererea de suspendare a procedurii, din cadrul contestaţiei formulate de SC Utilnavorep SA. Pe rol, în prezent se află celelalte capete de cerere din contestaţie. Pentru aceste motive, în baza legii şi a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a respins excepţia tardivităţii contestaţiei formulate de SC Utilnavorep SA, invocată de autoritatea contractantă.
 
În temeiul art. 26, alin. (6) din Legea nr. 101/2016, respinge ca nefondată contestaţia formulată de către SC Utilnavorep SA în contradictoriu cu Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare.

Despre Utilnavorep SA 

Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 5.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000.000 de acţiuni. Societatea este deţinută de acţionari persoane fizice. Persoane împuternicite sunt: Adela Diaconescu - membru în CA, Sorin Mitrea - preşedinte CA şi Marian Mitrea - membru CA. Utilnavorep SA se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor. Reamintim că Marian Mitrea este fostul director al Administraţiei Bazinale a Apelor Dobrogea - Litoral (ABADL).
 
Citeşte şi:
 
Utilnavorep SA, preferată de CNAIR SA. Va câştiga peste 2,3 milioane de lei (document)
 
Mitrea de la Utilnavorep SA a bătut palma cu CN APM SA Constanţa (document)
 
Mitrea de la Utilnavorep nu se lasă! Primăria Constanţa, obligată să reia licitaţia pentru fântânile arteziene. În plin sezon estival! (document)
 
Utilnavorep SA repară utilajele Direcţiei de Drumuri şi Poduri Constanţa! Contractul - aproape 1.800.000 de lei (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii