Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestaţia depusă de Allied Green Co SRL privind o licitaţie organizată de Garda de Coastă, respinsă de CNSC (document)

ro

27 Jan, 2017 00:00 3158 Marime text
SC Allied Green Co SRL, din judeţul Prahova, a depus o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), fiind nemulţumită de rezultatul unei licitaţii organizate de Garda de Coastă. 
 
Prin contestaţia nr. 3258/28.12.2016, înregistrată la CNSC cu nr. 40000/28.12.2016, formulată de SC Allied Green Co SRL, cu sediul în satul Diţeşti, comuna Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova, împotriva anunţului de atribuire nr. 204174/15.12.2016, publicat în SEAP de către Garda de Coastă, cu sediul în Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificate într-o singură etapă, online, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect „Combustibil lichid tip M“, s-a solicitat admiterea contestaţiei şi anularea procedurii de atribuire. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins ca nefondată contestaţia formulată de Allied Green Co SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă Garda de Coastă.
 
Reamintim că Allied Green Co SRL s-a adresat, la sfârşitul anului trecut, Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, contestând o licitaţie electronică organizată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa. Prin contestaţia nr. 3399/28.11.2016, înregistrată la CNSC sub nr. 36453/28.11.2016, Allied Green Co SRL, reprezentată legal prin director general Laurenţiu Ilie, a contestat documentaţia de atribuire elaborată în cadrul procedurii de atribuire „simplificată“, într-o singură etapă, online, fără etapa finală de licitaţie electronică, a contractului de achiziţie publică de furnizare având ca obiect „Combustibil tip M - 40 de tone - DRDP Constanţa“, organizată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, solicitând „anularea procedurii“. CNSC a respins ca nefondată contestaţia formulată de SC Allied Green Co SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa. 

Despre Allied Green Co SRL 

Înmatriculată în anul 2007, firma are sediul social în satul Diţeşti, comuna Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova. Are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de KLT & Co Industries SRL, cu sediul în Filipeştii de Pădure, satul Diţeşti, judeţul Prahova, cu 10% din capitalul social, şi Laurenţiu Gheorghe Ilie, născut pe 19.09.1964, în Galaţi, cu 90%. Administratorul firmei, care se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, este Laurenţiu Gheorghe Ilie.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta decizia CNSC.

Citeşte şi:

O firmă din Prahova şi-a căutat dreptatea la CNSC, nemulţumită de o licitaţie organizată de DRDP Constanţa (document)

Garda de Coastă Constanţa, pârâtă la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii