Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultarea pieţei CJC face paşi spre realizarea Centrului de Radioterapie al SCJU Constanţa

ro

17 Nov, 2016 00:00 2323 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a demarat o consultare a pieţei privind elaborarea unui Studiu de Prefezabilitate pentru viitorul centru de radioterapie ce va funcţiona în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa. În acest context, CJC solicită o estimare de preţ pentru achiziţionarea contractului de prestări servicii SPF pentru realizarea Centrului de Radioterapie din cadrul SCJU Constanţa.
 
Totodată, sunt supuse consultării şi potenţiale soluţii tehnice, financiare sau contractuale „pentru satisfacerea nevoii autorităţii contractante, precum şi aspecte legate de strategia de contractare, inclusiv divizare pe loturi sau posibilitatea solicitării de oferte alternative“, aşa cum se menţionează în anunţul de consultare publică făcut de CJC.
 
Propunerile celor interesaţi pot fi transmise până pe 22 noiembrie, dată la care se va decide şi cui aparţine oferta „preferată“. Consultarea se va face doar în sistem electronic, orice operator economic/organizaţie profesională având posibilitatea de a transmite informaţii cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail licitatii@cjc.ro, iar rezultatul consultării va fi publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro, precum şi pe site-ul CJC, la secţiunea Anunţuri publice - Anunţuri publice de interes general - Anunţuri licitaţii - Rezultate consultarea pieţei.

Citeşte şi:

Opoziţie neinformată şi o putere dezinteresată!
Actualul Consiliu Judeţean pasează cazul „Radioterapia“ urmaşilor!
 
Dr. Mihnea Avram - „Nu există protocol semnat cu IOB”
40 de constănţeni, plimbaţi pe drumuri după închiderea Radioterapiei
 
Ministrul Sănătăţii, reacţie în urma materialelor ZIUA de Constanţa
„E un dezastru. Radioterapia trebuie să se dezvolte urgent!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii