Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, invitaţi de CCINA la ediţia de toamnă a Târgului Mobila Expo Constanţa

ro

11 Oct, 2016 00:00 2073 Marime text
Peste 20 de firme, producători şi comercianţi de mobilă din întreaga ţară, se reunesc în oraşul de la malul mării, la Pavilionul Expoziţional, unde se va desfăşura Târgul de mobilă Mobila Expo Constanţa.
 
Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, Târgul de mobilă Mobila Expo Constanţa va avea loc între 13 şi 16 octombrie, fiind organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România. Târgul Mobila Expo Constanţa este un eveniment important pentru domeniul mobilei şi activităţilor conexe, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Găzduit de Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, târgul reuneşte peste 20 de firme, producători şi comercianţi de mobilă din întreaga ţară, unii dintre ei fiind participanţi fideli la acest eveniment.
 
Dintre firmele participante la târg, nouă provin din Constanţa, iar restul din Suceava, Timişoara, Argeş, Satu Mare şi Buzău. De asemenea, va fi prezentă şi o firmă de mobilă din Bulgaria. În cadrul Târgului Mobila Expo, producătorii vor prezenta noile tendinţe din domeniu, prin introducerea materialelor diversificate cu fronturi din MDF, sticlă, profiluri AL şi PVC vopsite, tapiţate, cu accesorii de nouă generaţie: sisteme legabox, separatoare ambia-line. În acelaşi spaţiu puteţi admira atât mobilă modernă, cât şi clasică, din lemn masiv, de nuc sau cireş, camere de zi, dormitoare sau bucătării, placări din sticlă pentru care au fost folosite cele mai noi tehnologii în domeniu.
 
„În afară de producătorii de mobilă, vor mai fi prezenţi producători de uşi şi pardoseli din lemn, saltele, perdele şi alte accesorii pentru amenajarea casei cu stil şi eleganţă. Nu în ultimul rând, va fi expusă o gamă largă de scaune şi canapele, adresate atât publicului larg, cât mai ales companiilor din turism, alimentaţie publică sau pentru amenajarea sălilor de conferinţă. Ca noutate, încurajăm dezvoltarea segmentului de mobilă din materiale reciclabile, prietenoase cu mediul“, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa.

Tombolă cu premii

Ca punct de atracţie pentru public, un producător de saltele oferă zilnic premii, în cadrul unei tombole, constând în pat, dormeză, saltea şi alte accesorii. Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie şi consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă.
 
Târgul Mobila Expo poate fi vizitat în perioada 13 - 15 octombrie, între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică, 16 octombrie, între 10.00 şi 16.00.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii