Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni, înarmaţi-vă cu răbdare şi nervi de oţel! RCS & RDS va săpa 130 de kilometri de şanţuri în municipiu (galerie foto)

ro

19 May, 2015 00:00 3402 Marime text
Pe trotuarul de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, între intersecţia de la Trocadero şi strada Nicolae Iorga, se lucrează.
 
Şanţurile adânci au fost deja săpate, iar mormanele de pământ îngreunează trecerea pietonilor. Constănţenii care se grăbesc dimineaţa la muncă sunt nevoiţi să escaladeze munţii de pământ sau să sară peste obstacole, ca nu cumva să cadă în şanţul adânc de peste un metru. Dar ce fac mămicile care au ieşit la plimbare cu copilaşii în cărucioare? Sunt nevoite să meargă pe carosabil, printre maşini, pentru a ocoli porţiunea săpată. „În zonă, lucrează compania RCS & RDS.

Se montează fibră optică în subteran. Compania este obligată să termine un kilometru şi jumătate de lucrare în trei săptămâni. Trotuarul şi trama stradală vor fi refăcute de RCS & RDS“, a declarat Viorel Farcaş, directorul Confort Urban SRL. Acesta a adăugat că RCS & RDS urmează să mai îngroape în subteran încă 130 de kilometri de fibră optică. Prin urmare, constănţenii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare şi nervi de otel, pentru perioada care va urma!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii