Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanța. O haită de câini s-a repezit la un copil. În parc, la Casa de Cultură, lângă Liceul de Artă. Incredibil cum s-a salvat copilul (galerie foto)

ro

04 Apr, 2017 19:57 21124 Marime text
constanta o haita de caini s a repezit la un copil in parc la casa de cultura langa liceul de arta incredibil
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut anghel 22 Apr, 2017 21:35 Dreptate pentru oamenii muscati de maidanezi
  • Anton Marian 05 Apr, 2017 21:14 Pe aceiași tema am făcut sesizare la primăria Constanța acum doua săptămâni, în zona cimitirului turcesc exista o haita de cel puțin 15 caini care sunt foarte agresivi, am primit un număr de sesizare și atât. Aseara au atacat o persoana în vârstă, probabil trebuie sa moara cineva pentru a se lua masuri.
  • Alin 05 Apr, 2017 15:11 In cimitirul turcesc de la statia de salvare isi duce traiul o " turma" de 30 de capete furajate de caini de la mic, mare si foarte mare, care de abia asteapta sa insface un copil doi, rataciti eventual de parinti. Dar nu e problema, constantenilor le plac catelusii si fecalele lor imprastiate armonios in tot orasul. Eu personal la fecalele de caine la zic bonus sau pateu, pateu pt ca se intinde rahatul pe asfalt sau pe talpa pantofului, ca pateul pe paine. Si noua in Cta ne place foarte mult pateul, nu? Bonus le spun la rahati pt ca dk calci in rahat, noi constantenii spunem ca o sa avem noroc, nu? bun, deci concluzia e ca ne plac catelusii care ataca copii si produc cantitati uriase de fecale, pt ca nu vad pe nimeni revoltat. Ba din contra, cu cat mai mare turma de caini, cu atat mai bine! Sa batem recordul mondial la capete de fiare salbatice care umbla libere prin oras pe cap de locuitor! Avem gradina zoologica printre noi, la ce bun sa mai raci una?? Asa ca, domn primar, lasa domne catelusii, sa ne muste, lasa sa faca fecale si pisat la toti copacii, ca sa fim si noi unici in lume!! sa fim cei mai imputiti din lume! va multumim!