Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Marșul motocicliștilor în memoria lui Mario Rider. Din Parcul Tăbăcărie, biserica Sfântul Mina, către Medgidia

ro

06 Aug, 2017 09:35 21435 Marime text
 
Astăzi, de la ora 12.00, un masiv grup de motocicliști, va pleca, din Parcul Tăbăcărie, din apropierea bisericii Sfântul Mina, către Medgidia, într-un marș în memoria lui Mario, așa după cum au anunțat pe pagina de Facebok Comunitatea Motociclistilor Constanteni.
 
Ei vor marca, astfel, doi ani de la trecerea în neființă a celui cunoscut în comunitatea lor drept Mario Rider, pe numele său Marius Gheorghe.

 Marius Gheorghe, un pasionat al motoarelor, în vârstă de 26 de ani, și-a pierdut viaţa, într-un accident rutier pe 10 august 2015.

În dimineața aceea motociclistul circula pe DJ 381, pe o  Yamaha R1, și la intrare în municipiul Medgidia s-a ciocnit cu un autoturism Dacia, al cărui șofer a ieșit de pe o stradă laterală fără să se asigure.

În urma impactului atât tânărul, cât și conducătorul auto și-au pierdut viața.

Motociclistul era angajat la Batalionul 911 Capidava Medgidia și a fost înmormântat cu onoruri militare.

Avea scris pe Facebook:  „Şi când mor vreau să-mi scrie pe mormânt «N-am cedat, n-am fost laş, n-am fost drac, dar nici sfânt»
 
 

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai Catalin 06 Aug, 2017 23:50 In Medgidia a facut iar victime ca si anul trecut! Accident rutier intre 2 motociclete!