Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Constanţa este un oraş extraordinar“ Steven Seagal, gesturi filantropice pentru copii, bătrâni şi o familie (galerie foto)

ro

26 Feb, 2016 00:00 5423 Marime text
Steven Seagal, prezent la Constanţa, unde filmează câteva scene pentru producţia americană „Contract to Kill“, regizat de Keoni Waxman, a făcut, ieri, acţiuni filantropice, la un magazin de materiale de construcţii din municipiu.
 
Alături de Ioana Bărbuliceanu, un copil talentat din Constanţa, celebrul actor a făcut un gest umanitar şi a acordat sprijin unei familii nevoiaşe pentru reconstrucţia casei ce a fost arsă într-un incendiu. Este vorba despre familia Dunăreanu, din Cumpăna, care a primit un cec fără valoare limită până la finalizarea construcţiei. Extrem de emoţionaţi, copiii familiei Dunăreanu i-au oferit flori actorului, în semn de recunoştinţă profundă. Cei cinci membri ai familiei locuiesc acum într-o casă oferită de cunoştinţe, însă le este foarte greu. Acum sunt fericiţi însă că vor avea din nou casa ca nouă şi sunt nerăbdători să se mute în căminul lor.
 
„Am venit în Constanţa să filmez o nouă producţie cinematografică, am auzit de tragedia care s-a întâmplat şi am vrut să ajut. Mă simt binecuvântat că am oportunitatea să ajut alţi oameni“, a spus Seagal.
 
De asemenea, el a acordat sprijin unor copii orfani de la Centrul de Plasament „Antonio” şi persoanelor de la Azilul de Bătrâni Poarta Albă. Aproximativ 100 de persoane cu vârste cuprinse între 65 şi 94 de ani vor avea parte de o renovare totală a căminului lor.
 
Actorul nu a dorit să dea detalii despre  „Contract to Kill“, producţia pentru care s-au filmat scene la Constanţa, în locuri precum Mamaia sau centrul vechi.
 
„Am venit aici să îi ajut pe alţii, nu să vorbesc despre cât de mare sunt. Eu sunt nimic!“, a precizat Steven Seagal, atunci când a fost întrebat de jurnalişti despre noua producţie, „Contract to Kill“.
 
Eroul salvator de la Hollywood, aşa cum este supranumit de către presă, este pentru a patra oară în Constanţa, potrivit propriilor declaraţii. Tot Seagal a mărturisit că oraşul Constanţa este „extraordinar“. De asemenea, actorul a spus că nu este primul gest umanitar pe care îl face şi că ajută pe oricine are nevoie. Steven Seagal şi-a încheiat şederea în România cu această acţiune caritabilă. „Constanţa este un oraş extraordinar şi vreau să ajut pe oricine are nevoie, indiferent din ce parte a lumii este“, a precizat starul de la Hollywood.
 
Actorul american nu este pentru prima dată în România. Acesta a mai fost prezent în ţară pentru producţiile „The Mercenary: Absolution“ (filmat în 2014) şi „A Good Man“ (filmat în 2013), regizate tot de Keoni Waxman. Seagal a mai filmat în România pentru peliculele „Born to Raise Hell“, în regia luiLauro Chartrand (2009), „Against the Dark“, în regia lui Richard Crudo (2008), și „Attack Force and Shadow Man“, tot în regia lui Richard Crudo (2005).

Citeşte şi:

Steven Seagal ajunge în Constanţa
Piaţa Ovidiu, platou de filmare pentru un film de acţiune (galerie foto + video)

 
O armată de profesionişti muncesc pentru „Contract to Kill“
Surse - Steven Seagal va sosi astăzi în Constanţa (galerie foto + video)

 
Cascadorii în Piața Ovidiu. Se toarnă scenele unui film în care Steven Seagal este actorul principal (galerie foto + video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii