Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără servicii de organizare evenimente

ro

21 Oct, 2017 00:00 1505 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa achiziţionează serviciul pentru organizarea evenimentului „Şcoala de Bune Practici în Turism“, desfăşurat în perioada 1 - 3.11.2017, în cadrul proiectului „Itinerarii şi evenimente inedite în Dobrogea“,
finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul de intervenţie 5.3. - Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.
 
La licitaţie pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin
sau nu cont în SEAP. Condiţii de adjudecare: preţul cel mai scăzut. Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, în condiţiile confirmării îndeplinirii cerinţelor minime solicitate prin specificaţiile tehnice, considerate obligatorii. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 23.10.2017, ora 12.00. Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele la Registratura CJC Constanţa cu scrisoare de înaintare, până la data-limită de depunere a ofertelor.
 
Ofertantului câştigător i se va solicita prezentarea certificatului constatator emis de ONRC, din care să rezulte că ofertantul are înscris obiectul de activitate corespunzător obiectului contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii