Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără articole şi accesorii de birou. Cât vrea să dea pe ele

ro

02 Aug, 2017 00:00 1125 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, achiziţionează din bugetul propriu accesorii de birou pentru desfăşurarea activităţilor, în folosul următoarelor entităţi beneficiare: CJC, Centrul Militar Zonal (CMZ) Constanţa, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ al judeţului Constanţa şi Structura Teritorială pentru Probleme Speciale (STPS) Constanţa.
 
Valoarea estimată a achiziţiei de articole şi accesorii de birou pentru sediul propriu este de 32.621,34 de lei, pentru CMZ Constanţa - 7.322,50 de lei, pentru ISU - 10.805,07 lei, iar pentru SPTS Constanţa - 4.331,49 de lei.
 
Valoarea estimată totală este de 55.080,40 de lei fără TVA. Operatorii economici pot depune oferte pentru unul sau mai multe loturi. Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Ofertantului câştigător i se va solicita, până la încheierea contractului, să prezinte certificatul constatator emis de ONRC de pe lângă Tribunalul Teritorial, din care să rezulte că poate realiza activităţile care fac obiectul contractului.
 
Durata contractului va fi până la 31.12.2017. Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 5% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică. Condiţia de adjudecare: preţul cel mai scăzut. Ofertele pot fi transmise la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa până la data de 11.08.2017.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii