Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru directori la Primărie „Avem noi chef de aşa ceva?! Avem altele pe cap, mai grave"

ro

17 Jan, 2011 01:41 2460 Marime text
cap_6.jpgCei care vor susţine examen sunt Ionuţ Pripişi, Ionel Pilat, Nicolai Nuţu, Mihaela Mihai, Marian Rîşnoveanu, Dayan Festislam, Ion Marica şi Felix Bratu

O parte dintre directorii din Primăria Constanţa vor susţine săptămâna aceasta concurs pentru a-şi păstra funcţiile.

Şi dacă vor rămâne sau nu pe post, ţine doar de cunoştinţele deţinute. Pentru că, de voie, de nevoie, vor trebui să se supună examinării.

Ionut_Pripis-Ion_Marica-Ioan_Pilat-Daian_Fetislam.jpgZilele de examen vor fi 19 şi 21 ianuarie. Începând cu ora 10.00, respectiv 14.00, candidaţii vor participa la proba scrisă şi la interviu pentru următoarele poziţii în primăria condusă de Radu Mazăre: director executiv al Direcţiei Corp Control, director executiv al Direcţiei Servicii Publice, şef Serviciu Trafic Rutier şi Ordine Publică, şef Birou Informatizare, şef Serviciu Zona IV, director executiv adjunct Direcţia Corp Control, director executiv Direcţia Tehnic Economic şi şef Birou Administrativ Tehnic Economic. Vorbim despre Ionuţ Pripişi, Ionel Pilat, Nicolai Nuţu, Mihaela Mihai, Marian Rîşnoveanu, Dayan Festislam, Ion Marica şi Felix Bratu. Aşa cum ne spunea Ionuţ Pripişi, şeful Corpului de Control, la finele anului trecut, atunci când anunţul de concurs a fost publicat în Monitorul Oficial, concursul este organizat pentru că aceşti opt angajaţi ai aparatului administrativ au fost numiţi prin dispoziţie de primar şi nu prin concurs, aşa cum spune legea. Evident, oricine este liber să se înscrie în lupta pentru posturile de conducere din primăria lui Radu Mazăre, dar umblă vorba că deja cărţile au fost făcute, iar titularii îşi vor păstra bine-merci birourile şi titulaturile. Că doar mulţi dintre cei care sunt vizaţi de examen îi sunt alături primarului Mazăre încă de la începuturile sale în clădirea de pe bulevardul Tomis. Nici chiar directorii nu exclud, cel puţin în declaraţii, că ar putea avea contracandidaţi. Ionuţ Pripişi de la Corpul de Control a confirmat că se va înscrie în concurs şi că va încerca să-şi păstreze locul. Poate aşa, primarul nu-l va mai ameninţa când îi vine mai bine că-l dă afară, asta dacă rememorăm un episod petrecut vara trecută, când Mazăre, într-o criză de furie, şi-a vărsat nervii pe şeful Corpului de Control.

Unul dintre cei care urmează să susţină concursul a declarat, sub protecţia anonimatului, că evenimentul de la sfârşitul săptămânii nu le dă mari bătăi de cap: „Da, mă voi mai uita pe legislaţie puţin, că poate am mai uitat câte ceva. Dar avem noi probleme mai serioase decât acest concurs şi cred că le ştie toată lumea. Cine crede că mai avem chef de aşa ceva?!". Cu toate acestea, cei opt se vor prezenta miercuri şi vineri în sala de examinare. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial, condiţiile de participare, bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul primăriei. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0241/488.137.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii