Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concediul de vis din Bulgaria s-a transformat într-un coşmar pentru o familie din Constanţa

ro

19 Feb, 2017 22:52 38704 Marime text
Concediul de vis din Bulgaria s-a transformat într-un coşmar pentru o familie din Constanţa. Astăzi, 19 februarie, în ultima lor zi de vacanţă, le-a dispărut maşina cu numere de Bucureşti din faţa hotelului în care erau cazaţi în Bansko, Bulgaria.
 

„În această dimineaţă, la ora 9.30, după ce am făcut check-out, am văzut că nu mai aveam unde să pun bagajele, deoarece maşina (n.r. Toyota Rav4 Hybrid) nu mai era. Am sunat la Ambasada României la Sofia, au fost anunţate şi autorităţile bulgare. Au făcut hârtiile repede, nu căutau maşina, ei căutau să fie făcute documentele. (...) A venit cineva de la Constanţa să ne ia şi să ne ducă acasă”, a spus G. Dumbravă, contactat de redactorii ZIUA de Constanţa.

 
Din nefericire, nu este singurul caz în care românii se întorc fără maşini din concediile pe care le petrec în Bulgaria. Polițiștii români spun că nu au cum să intervină în cazul furturilor din Bulgaria, dar le atrag atenția șoferilor că în țara vecină mașinile sunt deseori furate chiar din parcările care sunt supravegheate video.  

 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 20 Feb, 2017 13:18 Buna ziua,la ce hotel s-a intamplat?ieri am plecat si eu din bansko,dupa o saptamana si nu am avut probleme.