Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Primăria constănţenilor

ro

15 May, 2012 00:00 2879 Marime text

comunicatIIk.jpgPrimarul constănţenilor, Christian Gigi Chiru, împreună cu inspectorii civici, a vizitat azi cartierul Palas. Numeroasele reclamaţii primite la sediul Primăriei Constănţenilor vizau faptul că sunt foarte multe familii în zonă care nu au acte pe case, sunt o mulţime de străzi fără canalizare, mulţi câini comunitari şi mormane de gunoaie lăsate pe locurile virane.

027.jpgÎn zilele în care se ridică gunoiul, cei de la firma de salubrizare evită să adune şi aceste resturi, luând doar ce este scos în pubele în faţa curţilor. Christian Gigi Chiru a discutat cu oamenii despre problemele lor şi le-a promis că, după 10 iunie, când va ajuge la Primărie, îi va ajuta să şi le rezolve. În ceea ce le priveşte pe cele peste 200 de familii fără acte de proprietate a locuinţelor, Christian Gigi Chiru a spus că se va ocupa, împreună cu avocaţii care acordă consulatanţă în cadrul Primăriei Constănţenilor, pentru ca ei să intre în legalitate.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aly 15 May, 2012 17:11 felicitari dl chiru asteptam sa il dati jos pe mazare. ne-am saturat sa fim bataia de joc a lui mazarica
  • rzvan 15 May, 2012 11:50 asa trebuie sa se comporte un adevarat primar:trebuie sa fie alaturi de oameni,de cetateni si sa ii ajute!nu cum face jigodia de mazare! vota-ti gigi chiru!