Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA are un nou administrator neexecutiv

ro

15 Sep, 2016 00:00 3386 Marime text
Acţionarii Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) s-au întrunit în şedinţă în data de 7 iulie. Aceştia au luat act de demisia lui Călin Adrian Metes. În locul acestuia a fost numit Voicu Chetea, în funcţia de administrator neexecutiv.
 
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în Agigea, strada Ecluzei. Compania are un capital social subscris de 10.158.000 de lei, integral vărsat, compus din 1.015.800 de lei. Acţionarii CN ACN SA sunt Fondul Proprietatea SA, cu 20% din capitalul social, şi Statul Român, cu 80% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Daniel Georgescu, director general, Mihai Darie, membru CA, Voicu Cheţa, administrator, Gelu Stan, membru CA, Aurelian-Andrei Popa, membru CA, Ştefan-Alexandru Frangulea, membru CA, Aurelian Mircea Radu Trifa, membru CA, Cristian Ianca, membru CA, şi Profir Ioniţă - preşedinte CA.
 
CN ACN SA desfăşoară activităţi de servicii anexe transportului pe apă. Decizia Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA a fost publicată în Monitorul Oficial din 9 septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii