Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colonei si generali, in retragere, avansati in grad

ro

10 May, 2009 17:10 3152 Marime text
Recent, prin decrete semnate de preşedintele României, Traian Băsescu,  la propunerea viceprim-ministrului, ministrului administratiei si internelor, si in urma Hotararii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii au fost avansati in grad după cum urmează: 

# Colonelului in retragere, veteran de razboi, Francu Dobre Ion i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Generalului de brigada in retragere, veteran de razboi, Stoicescu Aurel Florica i s-a acordat gradul de general-maior in retragere.

# Comandorului in retragere, veteran de razboi, Leonov Avram Alexandru i s-a acordat gradul de general de flotila aeriana in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Vlaicu Radu Mircea i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Tudora Ion Alexandru i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Teodoriu Maria Iosiv i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Neagoe Bratu Ion i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Ionescu-Quintus Ion Mircea i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Dobrescu Alexandru Ion i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Dimofte Gheorghe Stefan i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Cucu Ioan Stefan i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Cosma Constantin Eugen-Viorel i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Colonelui in retragere, veteran de razboi, Barbulescu Marin Mihail i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

# Contraamiralul de flotila in retragere, veteran de razboi, Tomescu Constantin Constantin a fost inaintat la gradul de contraamiral in retragere.

# Generalul de brigada in retragere, veteran de razboi, Stoleru Isac Ilie a fost inaintat in gradul de general-maior in retragere.

# Generalul de brigada in retragere, veteran de razboi, Ienceanu Petru Vasile a fost inaintat in gradul de general-maior in retragere.

# Generalul de brigada in retragere, veteran de razboi, Epuran Vasile Nicolae a fost inaintat in gradul de general-maior in retragere.


# Generalul de brigada in retragere, veteran de razboi, Bucur Ioan Constantin a fost inaintat in gradul de general-maior in retragere.

# Generalul-maior in retragere, veteran de razboi, Pletos Nicolae Dumitru a fost inaintat in gradul de general-locotenent in retragere.

# Generalul-maior in retragere, veteran de razboi, Di-Cesare Antonio Ioan a fost inaintat in gradul de general-locotenent in retragere.

 # Colonelui in retragere, veteran de razboi, Simionescu Nicolae Gheorghe i s-a acordat gradul de general de brigada in retragere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • www 11 May, 2009 10:16 De ce nu au fost avansati si veteranii de razboi din Jandarmeria Constanta ? Daca nu-i stiti vi-i spun eu.Colonel Cernat Ion,col.Negrila,etc.Verificati realitatea si istoria acestor oameni.Meritau avansarea !!!!