Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Prefectural a hotarat Cinci echipe de control verifica in judet produsele de Paste

ro

26 Mar, 2010 03:04 1080 Marime text
Membrii Colegiului Prefectural, întrunit ieri, au luat în discuţie mai multe teme care vizau măsurile de control care trebuie puse în aplicare în perioada sărbătorilor pascale, situaţia igienizării cursurilor de apă din judeţ dar şi analiza încasărilor la bugetul consolidat pe primele două luni ale anului 2010.

Astfel, pentru perioada sărbătorilor pascale s-a decis constituirea şi funcţionarea unor comisii mixte de control pentru supravegherea condiţiilor de desfacere a produselor agroalimentare şi pentru protecţia stării de sănătate a populaţiei.

Astfel, s-a stabilit constituirea a cinci echipe mixte de control formate din instituţiile cu atribuţii specifice, care vor acţiona pe raza localităţilor Mangalia, Constanţa, Medgidia, Cernavoda, Hârşova, Năvodari, începând cu 29 martie. De asemenea, a fost prezentat şi programul pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice pe perioada sărbătorilor pascale. Cât priveşte situaţia încasărilor la bugetul de stat, s-a constatat o reducere a acestora datorită crizei economice, preconizându-se însă ca în perioada sezonului estival să cunoască o traiectorie ascendentă.

Şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa şi Administraţia Bazinală Dobrogea Litoral au prezentat rezultatele verificărilor igienizării cursurilor de apă şi asigurării scurgerii apelor în zonele podurilor şi podeţelor. Astfel, s-au constatat 21 de deficienţe, pentru care s-au întocmit planuri de măsuri în vederea remedierii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii