Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegii o plâng încă pe Andreea Diana Oaidă O lună de la accidentul de lângă Mihai Viteazu în care au decedat trei generaţii

ro

12 Jul, 2016 00:00 3946 Marime text
 

Astăzi se împlineşte o lună de la tragicul accident produs în localitatea Mihai Viteazu în care şi-a pierdut viaţa o familie întreagă. Maria Mădălina Celmare, şoferiţa, de 42 de ani, Mircea Celmare, tatăl şoferiţei, de 67 de ani, Maria Celmare, mama șoferiței, de 63 de ani, care, deşi a supravieţuit accidentului, şi-a pierdut viaţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, şi Andreea Diana Oaidă, fiica şoferiţei, de 19 ani, sunt cele patru persoane care au decedat în accidentul tragic de pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa.
 
Andreea Diana Oaidă era elevă în clasa a XII-a la Colegiul „Mihai Eminescu“. Slujba de înmormântare a Mariei Mădălina Celmare, a lui Mircea Celmare şi a Andreei Diana Oaidă a fost oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Constanţa.
 
„Durerea aceasta atât de adâncă ne-a copleşit pe toţi şi căutăm răspunsuri. Aceşti oameni au fost oameni buni, iar eleva aceasta a fost o floare frumoasă. De aceea durerea este atât de adâncă. Aş vrea să aducă o rază de lumină în sufletul tuturor. Andreea este aici cu noi, ne priveşte şi ne ascultă. Noi nu putem să o privim, dar îi ascultăm sufletul. Ea nu ne va părăsi. Trebuie să o purtaţi în sufletele voastre mai departe. S-a dăruit ca o jertfă cerului. Să o îmbrăcăm pe Andreea şi pe cei împreună cu ea, prin rugăciune, dragoste şi lacrimi. Dumnezeu să o ierte pe Andreea, pe mama şi pe bunicul, să nu îi despartă în viaţa viitoare!“ a spus, printre lacrimi, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în faţa liceului. Familia a fost înmormântată la Cimitirul Central.
 
Reamintim că, în data de 12.06.2016, în jurul orelor 20.15, Maria Mădălina Celmare, de 42 ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Chevrolet Kallos, pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa. Ajungând la Km 245+940, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară încălcând marcajul simplu continuu şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca BMW, condus de către D.E.O. (un bărbat de 48 de ani, din Babadag), care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului celor două vehicule, a fost avariat şi autoturismul depăşit, marca Opel Zafira, condus de S.E. (un bărbat de 33 de ani, din Tulcea), dinspre Tulcea către Constanţa. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătoarei auto Maria Mădălina Celmare, respectiv al lui Mircea Celmare, de 67 de ani, şi al Andreei Diana Oaidă, de 19 ani. Ulterior, şi cea de-a patra persoană din automobilul Chevrolet Kallos, Maria Celmare, de 63 de ani, şi-a pierdut viaţa, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii