Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Universitatea Ovidius şi Universitatea "B. P. Hasdeu" din Cahul

ro

09 Nov, 2010 00:00 2308 Marime text
universitatea_ovidius_campus.jpgPe 5 noiembrie, la Cahul, Republica Moldova, a avut loc semnarea acordului de colaborare între Universitatea Ovidius din Constanţa şi Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu", din localitate.

Acordul a fost semnat de prorectorul pentru relaţii interuniversitare şi studenţii străini al Universităţii Ovidius, prof. univ. dr. Nicolae Dură, şi rectorul Universităţii de Stat "B. P. Hasdeu", prof. univ. dr. Andrei Popa.
Semnarea acestui acord creează premisele unei cooperări solide, Universitatea Ovidius având capacitatea de a contribui la aplicarea în practică a standardelor europene în domeniul educaţiei şi cercetării, în cadrul instituţiei partenere din Republica Moldova.

Acordul va fi urmat de un plan comun, în baza căruia se vor desfăşura acţiunile de cooperare dintre cele două părţi.

În finalul ceremoniei de semnare a acordului, E.S. Genţiana Şerbu, consul general al României la Cahul, a înmânat rectorului Andrei Popa o diplomă de onoare, în semn de recunoaştere a eforturilor depuse pentru dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de cooperare în domeniul educaţiei între România şi Republica Moldova.

Reamintim că anul acesta, la Cahul, a fost redeschisă extensiunea Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii