Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cofetăria Rebeca - atunci când vrei să încerci un desert bun într-un loc frumos (galerie foto)

ro

09 Dec, 2016 00:00 13472 Marime text
Atunci când vrei să încerci un desert bun, dar nu la pachet, ci undeva frumos, cu o atmosferă plăcută, există câteva locuri în Constanța pe care nu ar trebui să le ratezi. Așa este și cofetăria Rebeca, de pe bulevardul Tomis nr. 314.
 
Este o cofetărie care arată foarte bine, foarte frumos, cu o atmosferă caldă, prietenoasă, de familie. Localul este mic, iar numeroasele sortimente expuse în vitrinele frigorifice o să te pună în dificultate, pentru că nu o să știi la care să te oprești și o să-ți dorești să încerci cât mai multe. Însă n-au intrat zilele în sac, o să mai treci pe aici.
 
Găsești aici toate prăjiturile clasice, de la savarină și amandină, până la choux à la creme și tarte pe care le poți savura liniștit la una dintre măsuțele din interior. Printre deserturile pe care le mai puteți găsi aici se numără Tiramisu, bezele, eclere, șarlotă, Narcisă și alte bunătăți. Eu am încercat cataif (5,5 lei), dar sigur o să mai trec pe aici să mai iau și altceva, pentru că a fost foarte bun.
 
Oamenii locului sunt foarte prietenoși, amabili și îți recomandă ce să iei în funcție de gusturile tale. Așadar, dacă ai drum prin Tomis și ți se face poftă de ceva dulce, oprește-te și alimentează-te cu o prăjitură răsfățată.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează doar afară.

Ce spune Registrul Comerțului

Cofetăria Rebeca funcționează pe societatea Relav Plus SRL, înființată în anul 2005, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „activităţi ale agenţiilor de publicitate”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului la 7 decembrie 2016, asociați în firmă sunt Mariana Hangu și Raul Constantin Hangu, cel din urmă fiind și administratorul societății.
 
Mariana Hangu mai apare în Chamarel Events SRL și în Simon Blank Trading SRL (dizolvare conform art. 235 din Legea nr. 31/1990), iar Raul Constantin Hangu mai figurează în Simon Blank SRL (radiată) și în Simon Blank Trading SRL (dizolvare conform art. 235 din Legea nr. 31/1990).
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, Relav Plus SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 545.194 de lei, un profit de 9.346 de lei și șapte salariați. La sfârșitul anului 2014, firma înregistrase o cifră de afaceri de 422.004 lei, o pierdere netă de 23.250 de lei și nouă salariați.

Informații utile:  

Facebook: https://www.facebook.com/Cofetaria-Rebeca-1413040998953044/
Telefon: 0721 383 350
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii