Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codruţa Dana Bogatu, moştenitoarea medicului defunct Octavian Raica, în firma Stone Group SRL

ro

29 Oct, 2016 00:00 5567 Marime text

Codruţa Dana Bogatu, în calitate de moştenitoare a lui Octavian Raica, asociat (decedat), şi Dumitru Teşeleanu, în calitate de asociat în cadrul Stone Group SRL, au luat mai multe decizii în Adunarea Generală a Asociaţilor Stone Group SRL din data de 11 octombrie.
 
Având în vedere certificatul de deces eliberat de Primăria municipiului Constanţa la data de 13.09.2016, precum şi certificatul suplimentar de moştenitor emis de Biroul Individual Notarial Cristina Baturi din Constanţa, prin care este prevăzută transmiterea către Codruţa Dana Bogatu, în calitate de moştenitoare a lui Octavian Raica, a unui număr de 1.250 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 12.500 de lei, 50% din capitalul social al Stone Group SRL, au fost luate următoarele hotărâri: continuarea activităţii societăţii cu Dana Codruţa Bogatu în calitate de moştenitoare a asociatului decedat Octavian Raica. Aceasta va deţine un număr de 1.250 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 12.500 de lei, reprezentând 50% din capitalul social al firmei Stone Group SRL.
 
Asociatul Codruţa Dana Bogatu va prelua inclusiv drepturile şi obligaţiile decurgând din contracte de împrumut, contracte de garanţie mobiliară/imobiliară încheiate de asociatul decedat cu societatea, banca sau orice alte autorităţi, persoane fizice sau juridice, în legătură cu activitatea societăţii. Capitalul social al Stone Group SRL, în valoare totală de 25.000 de lei, împărţit în 2.500 de părţi sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare parte, va fi distribuit între asociaţi după cum urmează: Codruţa Dana Bogatu va deţine 1.250 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 12.500 de lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, Dumitru Teşeleanu va deţine, la rândul său, 1.250 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 12.500 de lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii. Hotărârea nr. 23 din 11.10.2016 a Adunării Generale a Asociaţilor Stone Group SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Reamintim că medicul Octavian Raica s-a stins din viaţă pe 13 septembrie.
 
Codruţa Dana Bogatu este soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa Eugen Bogatu. Numele ei apare în Act Turism SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Haras SRL.

Citeşte şi

Profitul din medicină, investit în turism? Doctorul Raica schimbă faţa Complexului „Vraja Mării” din Eforie Sud cu bani europeni

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii